Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél
2020.09.07 / 09:01 444.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

„Rend Párt”-vélemény:

● A készült videó döbbenet. — Gratulálunk Trump amerikai elnöknek és Vukics szerb elnöknek a megállapodáshoz!

● Valójában ezt Magyarországnak kellett volna meglépni, amit pártunk már 10 évvel ezelőtt inditványozott a Külügyminisztériumnál.

● Trump amerikai elnök a szerb-albán békefolyamatnak is lökést adott, ami a két balkáni ország megbékélését fogja elősegíti.

Köszönjük Donald Trump amerikai elnök békéért tett fáradozásait!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Szijjártó költekezései — Idén eddig csaknem 22 millió forintba került, hogy lefotózzák Szijjártó Pétert

Átlagosan havi 401 ezer forintot keres a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tevékenységét dokumentáló fotós, a minden közéleti szerepléséről videót készítő...

Nyílt levél Mr. Donald John Trump amerikai elnöknek — Köszönetnyílvánítás

Donald Trump amerikai elnök partióta gazdaságpolitikája teljes siker. Enélkül messze magasabb lenne a munkanélküliség az USA-ban. Gratulálunk és köszönetet mondunk az elnöknek.

Háború Karabahban: Azerbajdzsán oldalára állt a magyar kormány — Tiltakozunk!

Kiáll Azerbajdzsán területi integritása mellett Magyarország – közölte csütörtökön a Külgazdasági és Külügyminisztérium az Index megkeresésére a Hegyi-Karabahban kitört...