Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél
2020.09.07 / 09:01 444.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

„Rend Párt”-vélemény:

● A készült videó döbbenet. — Gratulálunk Trump amerikai elnöknek és Vukics szerb elnöknek a megállapodáshoz!

● Valójában ezt Magyarországnak kellett volna meglépni, amit pártunk már 10 évvel ezelőtt inditványozott a Külügyminisztériumnál.

● Trump amerikai elnök a szerb-albán békefolyamatnak is lökést adott, ami a két balkáni ország megbékélését fogja elősegíti.

Köszönjük Donald Trump amerikai elnök békéért tett fáradozásait!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.

A Liechtensteini Hercegség területi követeléseit Csehországgal szemben az Európai Bíróság elé vitte

A követelések tárgya: várak, kastályok, földbirtokok, melyet Csehország a 2. világháborút követően ellenszolgáltatás nélkül kisajátitott.