Választás 2018. április 8. – Gyözött a demagógia, győzött a populizmus – hazugok, szélhámosok, csalók, tolvajok a Parlamentben
2018.04.08 / 20:10 infóRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Fidesz-kapmány egyetlen témára összpontosított: a bevándorlásra. Sikerült az ellenzéket mind bevándorláspártinak beállítani, holott 1270 menekültről volt szó, kiket Magyarországnak EU-tagként kellet volna (átmenetileg) befogadni. („Állítsuk meg Brüsszelt!”)

Köztudott hogy több százezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt és állampolgárságot (letelepedési kötvények révén kínaiak, arabok, törökök, oroszok, stb.), ezért a Fidesz-kampány álszent és hazug. Annál is inkább mivel a betelepülők a kereskedelemben, a vendéglátóiparban magyar munkahelyeket szorítanak ki, ezzel Magyarország szociális problémáit növelik és ez hazánk érdekeivel ellentétes. A külföldiek aránya ma Magyarországon 500-800 ezer körül lehet.

Az is köztudott, hogy számos átmeneti jeleggel tartózkodó Európán kivülről érkező idegen itt marad és nem tér vissza hazájába (pl.: egyetemi hallgatók) és kapnak munkahelyet és helyezkedhetnek el Magyarországon. Családegyesítés révén hozzátartozóikat is magukkal hozva. A diplomás idegen bevándorlás a magyar, magasan képzett munkaerőt elvándorlásra kényszeríti.

● Orbán Viktor (és a Fidesz) igazsága abszolut és megkérdőjelezhetetlen, ennél fogva kirekesztő, elnyomó, antiszociális és antidemokratikus. Hol vannak a másként gondolkodó gazdasági vezetők, a korrupciót feltáró újságírók, közéleti szereplők, filozófusok, szakszervezetek, pártok és civil fórumok, jogászok és ügyvédek, függetelen intézmények? Orbán Viktornak vágyálmai vannak, de semmiféle megvalósítható jövőképe nincs.

● Az ellenzéknek nem csak valaki ellen (Orbán), hanem valamért kell kiállni. Az értékek megjelenítése hiányozott a baloldali kampányból. – Ez jórészt a Fidesz-médiamonopoliumának tudható. Az ellenzéki politikusok (MSZP, Jobbik, LMP) éppoly sárosak mint a Fidesz-KDMP jelöltjei.

● A magyarországi választások a „rendszerváltás” óta soha sem voltak tiszták és fairek. – Következményei a csalásoknak soha sem voltak.

● A Fidesz-választási rendszernek köszönhetően az összes kamupárt bekerült a Parlamentbe.

● A választások és az eldurvult közhangulat kapcsán felvetődik a kérdés: hova vezet ez?, erőszakhoz?

● Amennyiben a választási csalások bebizonyosodnak, úgy követeljük a felelősségrevonást!

 

A választások tanulsága:

● Feltétlen szükség van a választási rendszer megváltoztatására és arányossá tételére. – Mennél sokszínübb az országgyűlés, annál jobb.

● A pártfinanszírozás is megváltoztatásra szorúl, hogy a pártok ne kényszerüljenek illegállis eszközökhöz. – Javasoljuk alanyi jogon való támogatást.

● Feltétlen szükség van egy új független politikai erő megjelenésére, mely társadalmi rétegeket össze tud kötni és szakmai politizálást folytat. A Momentum Mozgalom önmagát erre a feladatra jelölte ki, ám messze a várt eredmény alatt teljesített. Nem tudni ki áll a Momentum mögött és ki pénzelte kampányukat.

A Lehet Más is ezt tűzte ki, ám teljesen komolytalan és ellentmondásos személyekkel (lásd: Schiffer András). Az LMP ezer szállal fűződik a hatalomhoz, és a kádári kommunista rendszerhez.

 

Lásd még:

Megszűnik a Magyar Nemzet, elnémul a Lánchíd Rádió

.

.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.