Újjá alakult a Munkásőrség
2020.02.05 / 22:23 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

A Magyar Hang írta meg, hogy a szervezet tagokat toboroz: márciusban egységgyűlés lesz, az új tagoknak gyakorló egyenruha jár.
A kommunista diktatúra rossz emlékű szervezetét az 1989-es négyigenes népszavazás (1989. november 26.) után oszlatták fel. A szavazók 95%-a voksolt a munkásőrség feloszlatása mellett.

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Magyarországnak a legkevébé van szüksége munkásőrökre, mint ahogy Magyar Gárdára se, Róma Gárdára se, Tett és Védelem-re (értsd: zsidó gárda) se.

● A kommunistáknak több mint 40 évük volt egy jóléti társadalmat felépíteni. Akarták (?), de nem tudták, elbuktak, rombolást, szétvert országot hagytak maguk után. Sőt bosszúból az ultraliberalizmus káoszát eresztették hazánkra: „Ha szabadok akartok lenni, legyetek!, mostantól minden szabad!”

A kommunisták elhallgatják, hogy a „szabadság”-ból, — ami nekik szabad rablást jelentett, — ők vették ki a legnagyobb részüket.

A posztkommunisták (mint a kommunisták bábja Antall, valamint a kommunista Horn, Gyurcsány, Orbán) 30 éve csinálnak úgy, mint ha biztonságot és jólétet akarnának teremteni. Valójában nem akarták, közben mindent szétloptak, így „tervük” a jólétről sem sikerülhetett. Minden a hatalom-pénz, pénz-hatalom körforgásáról szól, választási lehetőség nélkül. Fidesz, KDNP, DK, Jobbik, LMP mind egy és ugyanaz. Sőt a feltörekvő (, de képlékeny és meghatározhatatlan, öntudat-, arc- és identitásnélküli) Momentum-ot is ide kell sorolni.

Az elit csődje kézzel fogható a társadalom minden szintjén: elvándorlás, működésképtelen, öszzeomlás szélén álló egészségügy, pusztuló infrastruktúra, idióta presztízsberuházások, elszegényedés, nyomor, hajléktalanság, a közrend felbomlása, silány oktatásügy, bizonytalanság, összevisszaság, az intézményrendszer működésképtelensége, kiszámíthatatlan jövő, stb.

●  Az új munkásőrség (a jogos) elégedetlenek köréből igyekszik toborozni, de valójában káoszt, erőszakot és felfordulást fog hozni hazánkra. — A munkásőrség: a jó kérdésre feltett rossz válasz.

● A kommunisták szeretnek az áldozat szerepében tetszelegni és az 1956-os forradalmat „ellenforradalom”-nak beállítani. A tettesek gaztetteiket elhallgatva vádolnak. Nevetséges hazugság!, még az egykori KISZ-titkár Orbán Viktor, vagy Gyurcsány Ferenc sem mer ellenforradalmat említeni (, gondolni talán igen).

● A kommunisták bűntetteiről számtalan dokumentum található:

A kommunista rezsim jogsértései Magyarországon Országjelentés

 

 

 

Valójában a felsorolt bűncselekmények számtalan formáját mindmáig elköveti a Magyar Állam, pl.: Tulajdon és vállalkozási jog elleni bűncselekmény (a nyugdíjpénztárak államosítása), a demokratikus ellenőrzés nélkül működő nemzetbiztonsági szervek (NBH, mint az ÁVÓ, lehallgatások, megfigyelések, a magánélet/emberi méltóság sérelmére elkövetett bűnök, a politikai élet megfigyelése és mindmáig titkosított akták), a közmédia teljes állami ellenőrzés alá vonása (sajtó- és információs szabadság megsértése, hamis hírek terjesztése, hazudozás és propaganda), a vallásszabadság megsértése, a kisegyházak felszámolása (vallástörvény), államterror a társadalommal szemben (a civil szféra, a függeteln jogszabályhoz kötött intézményrendszer felszámolása és állami ellenőrzés alá vonása: mint kamarák, szakmai szervek, szakszervezetek, egészségügy, médiafelügyelet, városok, közösségek büntetése, függővé tétele és ellehetetlenítése, korrupció, a hatalomközeli klientúra előnyben részesítése pályázatokon), a szociális háló felszámolása, uszítás és ellenségképek kreálása (sorosozás, migránsozás, zsidózás, cigányozás, összeesküvéselméletek gyártása stb.), a felelősségvállalás elutasítása (mindenért más a felelős, csak nem a kormány és a miniszterelnök), hazaárulás (az ország kárára megkötött nemzetközi szerződések, nemzeti érdekek feladása és elárulása, kézzel fogható eredmények nélküli látszatpolitizálás) stb., stb..

● A Rend Párt fellép az iratmegsemmisítőkkel, büntetőperek eltussolóival szemben.

Fellépünk a privatizáció leple alatt elkövetett népvagyon elherdálásával szemben.

Fellépünk a korrupció és mindennemű jogsértés ellen. Az elkövetőket Magyarországon, magyar törvények szerint fogjuk felelősségre vonni.


 

 


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát.

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.