Újabb öngyilkosság kilakoltatás miatt
2011.11.17 / 13:41 MSZF Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Az eset a III. kerületben történt, a San Marco utcában. A végrehajtásban rendőrök is részt vettek. A helyszínelés a déli órákban még tartott.

A Magyar Szociális Fórum helyszínre érkezett szervezője felhívta a sajtó figyelmét, hogy a kilakoltatási moratórium július 1-én történt megszüntetése óta országszerte több tucatnyian menekültek a halálba a kilakoltatásuk elől. Az esetek többsége végrehajtás közben történt. Felmerül a kérdés – mondta Simó Endre -, hogyan fordulhatott elő a sorozatos tragédia olyan körülmények között, amikor a végrehajtásban részt vevő hatósági személyeknek szolgálati kötelessége az élet védelme mindenekfelett.

Simó emlékeztetett a kilakoltatói elől október 6-án halálba menekült S. Éva metróvezető esetére, melynek körülményei mindmáig tisztázatlanok, rendőrségi jegyzőkönyv máig nem született, és az áldozat 77 éves édesanyja kénytelen lépni az igazság kiderítése érdekében. (Lásd a csatolt sajtómeghívót!)+++

kiadta: MSZF SZK

www.mszfszk.hu

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.