Újabb kamu-párt a láthatáron
2011.10.06 / 20:28 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Kónya Péter (Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége) Szolidaritás Mozgalmának lehetséges szövetségesei a bal-liberális oldalon találhatók.


MNRP-vélemény:

– Program és stratégia nincs. Amit akarnak, az kizárólag a Fidesz elleni elégedetlenség tüzét szítani. Mindez kontraproduktív és fából vaskarika, követeléseik és igérgetéseik homok a választók szemébe, hogy még kevesebbet lássanak.

– Celebek akarják leváltani celeb-kormányunkat. Más celebeknek kikaparni a gesztenyét, de nem önzetlenül. A hülyítés magas foka. – Csak Magyarországon lehetséges!

 

Frissítve 2011. október 8., 23.40 óra.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.