Tüntetés a Bankok Túlkapásai Ellen — Felvett: 2011. július 1., Mindenki Joga 98FM
2011.07.04 / 11:46 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
redjade Mindenki Joga Szo, 2011-07-02 16:19

Felvett 01 Julius 2011
A Parlament előtti Kossuth szobornál, 2011. 07. 01. (péntek, 18-22 óra között) – a kilakoltatási moratórium lejártának napján – tartották meg a „Tüntetés a bankok túlkapásai ellen” elnevezésű rendezvényüket a „deviza”hitel-károsultak, miután megelégelték a politikusok, felügyeleti szervek, és a kormány tehetetlenségét, a bankok túlkapásai kapcsán...

A beszédek közben és alatt a károsultak közvetlen kapcsolatba kerülhettek a meghívott érdekképviseleti és civil szervezetekkel.
A tüntetés célja: a tájékoztatás, a pertársaságok megalakítása, önvédelmi csoportok szervezése és a pénzintézetek „tömeges bojkottálásának" előkészítése.

A tüntetés első órájának beszédei:
Bán Tamás
dr. Léhmann György ügyvéd
Éliás Ádám VÉSZ elnök

Az első MP3 (Bán Tamás és dr. Léhmann György) linkje:

A második MP3 (Éliás Ádám) linkje:

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.