Tarthatatlan állapotok Medgyesegyházán
2012.01.26 / 00:05 Hazatérés Rádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A délutáni óráktól már több helyen kisebb csoportokban gyülekezett a nép. Mindenfelől a közbiztonság katasztrofális helyzete volt a téma. Idős emberek bántalmazása, betörések szaporodása. Nem értették, hogy a „két hét alatt rendet csinálunk” rendje, miért nem jutott el hozzájuk. Pintér választási luftballonja kipukkadt már Budapest határában. A több mint 90000 tagot magába foglaló OPSZ helyi polgárőreit már régen nem látták a település utcáin. Nem hiába csodálatos a magyar nyelv, már nagyapáink korában is igaz volt a közmondás, miszerint: „közös lónak Túrós a háta”.

A közel száz felháborodott helyi polgár ( akik már, el mertek jönni! ) ezen az estén több pontban fogalmaztak meg követelésüket a Képviselőtestület felé. Többek között egy tettre készebb polgárőrség felállítását. Ennek a tájékoztató, toborzónak az időpontját is meghatározták. 2012. január 29.-e. Helye: Medgyesegyháza, Művelődési ház. Külön kérik a médiákat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a rendezvényt és tájékoztassák az ország lakosságát az Ő problémáikról is. A gyűlés után a helyi lakosok egy kis sétára invitálták vendégeiket, hogy bemutassák a településükön a legproblémásabb területeket. Ennek a sétának rendőrségi igazoltatás vetett véget. 24 fő ellen indítottak eljárást „csoportosan elkövetett közbiztonság javítása miatt”. Ezekben a koraesti órákban csodálatos érzés volt látni a Rendőrség aktivitását ( 4 mikrobusz, 6-7 szgk. 50 rendőr ) amit ”hivatalosan” fokozott közúti ellenőrzésnek aposztrofáltak.

Ne gondoljuk azt, hogy ma még csak a szomszédban van a bűnözés. Holnap már nálunk járhat a betörő. Akkor kihez forduljak? Ki segít? „Most kell odaállni, most amíg még lehet!” Legyünk ott minél többen vasárnap Medgyesegyházán a Művelődési Házban!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.