Szétverték az újvidéki Petőfi művelődési központ helyiségeit
2011.09.26 / 11:42 Vajdaság Ma Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Még nem tudni, hogy az eset mikor történt. Márton Bálind Teodóra, a Telepen levő Petőfi Sándor MMK elnöke a Vajdaság Mának azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint szombaton 14 órakor zárták be az épületet, mert akkor zárult az utólsó hétvégi szakköri munka. Ma reggel, a nyitáskor, találta ilyen állapotban az épületet az egyik alkalmazott.


"A nyomok alapján nem a főbejáraton, hanem a belső udvar, vagyis a raktárépület felől mentek be a főépületbe. A folyósón randalírozás jelei, a nagytermet teljesen szétverték. Sírva fakadtam, amikor benéztem. Szerintem ezt nem egy ember tette" - nyilatkozta a Petőfi MMK elnöke a Vajdaság Mának telefonon. Hozzátette, hogy jelenleg a rendőrökkel együtt a helyszínelőket várják, nem mehet senki be az épületbe.


"Feltehetően nem mentek fel az emeletre, ahol az iroda és a klubhelyiség van" - mondta Márton Bálind, emlékeztetve arra, hogy néhány éve, az előző betörés esetében egyértelmű volt, hogy az irodába irányultak a tettesek, és ott pénzt kerestek.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.