Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás
2019.02.10 / 18:41 M1, Youtube.com Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

„Rend Párt”-kritikája Orbán Viktor miniszterelnök családtámogatásai és bevándolrláspolitikai elképzeléseiről:

● A 40 éven felüliek elesnek a gyermektámogatási pénzektől, ez önmagában diszkriminatív, – pont a társadalom legaktívabb, tapasztalattal és tudással rendelkező rétege nem részesül támogatásban. A miniszterelnök nem szólt arról, hogy az állam nem támogatja a lombikbébi programot. – Ugyanakkor az alsó korhatár nincs meghatározva, így akár 14 évesek is kaphatnak milliós támogatást.

● A gyermevállalási támogatást nem kötik sem önerőhöz, sem pedig feltételekhez, így gyakorlatilag ez a gyerek-bizniszt erősíti (államilag támogatott hitel, 3. gyerektől a jelzáloghitelt átvállalja az állam), –  nincs szó benne a családon belüli erőszakról, gyermekek elhanyagolásáról, a bűnözői múltról, agresszív, asszociális viselkedésről, alkoholizmusról, az elvárható tanulmányi előmenetelről, a felelős gyermeknevelésről és gyermekvállalásról, stb., stb.

● Orbán Viktor családpolitikai elképzelései számtalan visszaélésre adnak lehetőséget (pl.: az szja teljes eltörlése 4 gyereket szülő anyánál).

● A Fidesz elhibázott intézkedéseinek árát a középosztály fizeti meg (lásd: gazdaság- ás adópolitika, lezüllött oktatás és egészségügy, világszinvonalon is kiugróan magas újraelosztási ráta).

● Orbán Viktor bevándorlóellenes hozzáállása hiteltelen a letelepedési kötvények tükrében (nagyszámú kínai, arab, török bevándorló), melyből az állam húz hasznot.

● A munkavállalók magasabb aránya, jórészt a támogatások elvonásának következménye, és az alacsony képesítést igénylő munkahalyekre teterjed ki, melyeket szintén az állam támogat direkt vagy indirekt módon (feketegazdaság megtűrése). Nincs mögötte innováció, a termelékenység és a versenyképesség nem növekszik, sőt csökken.

Orbán Viktor beszédében különösen negatívnak találjuk: az ellenségképek felépítését (célpont: a pénzzel és vagyonnal rendlkezők), az antidemokratikus, faragatlan és durva gondolkodási sémákat (EU és bevándorlás).

● Orbán Viktor magát nagyon humorosnak tartja, – valójában nincs humorérzéke, viccei groteszkek, kínosak, gyerekesek, sőt bárgyúk (az egészségügyben mocorog már valami).

 

 

Napi.hu
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy-reagalt-a-kulfoldi-sajto-orban-viktor-evertekelojere.678454.html
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

MEGFOSZTOTTÁK A TRANSZ EMBEREKET A NEMÜK ELISMERTETÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉTŐL

Az Országgyűlés kormánypárti többsége nem sokkal ezelőtt megszavazta azt a törvénymódosítást, amely megfosztja a transz embereket a nemük jogi elismertetésének lehetőségétől.

Orbán fejében megszületett a 2. Soros-terv

A felcsúti miniszterelnök és a csicskái nem unják még a "sorosozást", aduászként húzzák elő Soros György nevét a pakliból, és pókerarccal állítanak ordas hazugságokat róla. Ma...

Krekó Péter: "Felismerték, 2022-re a kormányt komolyan fenyegeti a hatalom elvesztése"

Nem volt még olyan szintű átalakítás a rendszerváltás utáni Magyarországon, ami ennyire megnehezítette volna egy következő kormány dolgát – mondta Krekó Péter, a Political Capital...