Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán fejében megszületett a 2. Soros-terv
2020.05.06 / 00:52 ezalenyeg.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!Az már összegyűjtöttük milyen hazugságokkal kábított Orbán a Kossuth Rádió hallgatóit. Propaganadabeszédében olyan dolgokkal kábította szavazóit, mint hogy egyetlen magyar ember életéről sem szeretnének lemondani. Ez volt talán a legátlátszóbb hazugsága, hiszen Orosházán már halálos áldozata is volt a vámpírkormány kórházkisöprési akciójának. Fontos célként fogalmazta meg a miniszterelnök a munkavállalók segítését az első három hónapban. Ezzel szemben a munkájukat megtartani igyekvőket csak nagyon szűk méretben segíti a kormány intézkedés csomagja.


Orbán szerint a támadások világában rendet kell vágni

Orbán Viktor nem foglalkozik a Berlinből, vagy az Európai Unióból érkező "támadásokkal", melyekben a kormányt bírálják. „Mint kutya a vizet, lerázzuk magunkról” - mondta. A felcsúti miniszterelnök tévképzeteit is a rádió hallgatóira zúdította. Szerinte Brüsszelt a bürokraták szállták meg, bár az új elnökasszony pozitív változásokat hozott. „De itt mindig Soros György kezét kell látnunk a dologban” – nyilatkozta.

 

 

Lásd még:

Orbán hétvégi 5 legnagyobb hazugsága

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

MEGFOSZTOTTÁK A TRANSZ EMBEREKET A NEMÜK ELISMERTETÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉTŐL

Az Országgyűlés kormánypárti többsége nem sokkal ezelőtt megszavazta azt a törvénymódosítást, amely megfosztja a transz embereket a nemük jogi elismertetésének lehetőségétől.

Krekó Péter: "Felismerték, 2022-re a kormányt komolyan fenyegeti a hatalom elvesztése"

Nem volt még olyan szintű átalakítás a rendszerváltás utáni Magyarországon, ami ennyire megnehezítette volna egy következő kormány dolgát – mondta Krekó Péter, a Political Capital...

Az MTA a koronavírusról (Covid-19) és a felhatalmazási törvény

Súlyos kérdéseket feszeget az MTA. ̶̶ Orbán Viktor felhatalmazási törvénye jobban visszaüthet, mint gondolta.