Nyílt levél Mr. Donald John Trump amerikai elnöknek — Köszönetnyílvánítás
2020.10.09 / 10:31 KmSz-MNÖ - MNRP Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Teljes mértékben szolidarizálunk Mr. Donald John Trump jelenlegi amerikai elnökkel a választási kampányban, és teljes mellszélességgel támogatjuk a kínai bolsevizmus, valamint sorosista-demokrata csatlósaik elleni fellépésében.

A Kárpátmedencei Székely-MagyarNemzetőrség parancsnokságának és a Magyar Nemzeti Rend Párt közös állásfoglalása. A levél:

Mélyen tisztelt Elnök Úr!

Nagy csodálói vagyunk, hogy több évtizedes hagyománnyal szakítva elnöksége alatt véget vetett a kínai gazdaságnak az amerikai gazdaságon való élősködésének (lásd: unfair kereskedelmi praktikák, ipari kémkedés, szerzői jogok megsértése, szabadalmakkal, szellemi tulajdonnal való visszaélés, árfolyammanipuláció, stb.), és volt bátorsága szembeszállni a bolsevista Kína gazdasági expanziójával. Mivel Kína jóval olcsóbb munkaerőt biztosított a világ fejlett részéhez képest, az amerikai nagyvállalatok sorra tették át termelésüket Kínába, ezzel a kínai vörös imperializmus gazdasági és katonai expanzióját szolgálva.

Mi magyarok 45 év nyílt szovjet bolsevista megszállását követően a saját bőrünkön éreztük meg, a nemzetközi szabadkereskedelem hazug jelszava alatt, a kínai áruk beengedését hazánkba, a magyar könnyűipar szinte teljesen tönkrement, a kiskereskedelem és a vendéglátóipar súlyos kárt szenvedett, munkahelyek tízezrei váltak semmivé, főleg vidéken. A magyar kormány súlyos hibát követett el, hogy kínai árukkal kínai bevándorlókat is beengedett hazánkba.

Elnök Úr patrióta gazdaságpolitikáját szívünkhöz közelállónak érezzük.

Szabadságharc ez a javából, amit Ön, Elnök Úr folytat, antibolsevista szabadságharc, mely az 1920-as varsói csatához, a finnek 1940-es hősies ellenállásához, az USA 1948-1949-es nyugat-berlini légihídjához, valamint a mi 1956-os szabadságharcunkhoz mérhető.

A kínai bolsevista vezetés átmenetileg részlegesen felfüggesztette a hadikommunizmust, csak azért, hogy a világ legerősebb gazdaságát és egyben katonai erejét, az Ön hazáját, az Amerikai Egyesült Államokat térdre kényszerítse, majd az egész világot leigázza. Ha ez megtörténik, akkor Kína leveti félkapitalista-reformkommunista álarcát, bevezeti a sztálinsita-maoista világkormányt, a bolsevista terrort az egész világra kiterjeszti, akkor fog csak megvalósulni Orwell 1984-es rémálma.
De látni kell azt is, hogy a szabadságharc, amit az Ön kormánya folytat Elnök Úr, nem csak kifelé, Kína ellen irányul (egyelőre csak kereskedelmi háború formájában), hanem a belső ellenfelekkel szemben is. A demokrata-párti Mr. Soros György, Kína brókere és csatlósa, valamint balliberális világszervezetei az amerikai faji ellentétek szításával válaszoltak az Ön patrióta kereskedelmi szabadságharcára, és borította lángokba az Ön hazáját a választások évében, számos fekete és fehér US-állampolgár életét követelve. Most a Mr. Joe Biden vezette demokraták, kik szintén a demokrata-párti Mr. Soros, és rajta keresztül Kína csatlósai, a kampányban szintén hazafias patrióta programot hirdetnek, a gazdagok megadóztatását, a szegények felemelését, még az Önénél is protekcionistább gazdaságpolitikát, és akár Kínával szemben még ellenségesebb hangot ütnek meg. De ha megnézik, milyen erők állnak mögöttük, akkor lehet tudni, hogy mindebből egy szó sem igaz, csak azért hazudnak, mert így tudják az Ön hazafias politikájával felvenni a versenyt a kampányban. De ha hatalomra kerülnek, akkor mindennek az ellenkezőjét fogják tenni. Erre már Európában a francia Francois Hollande és a görög Alexis Tsipras álbaloldali programjai példát szolgáltattak: amikor hatalomra kerültek, levetették baloldali álarcukat, és mindennek az ellenkezőjét tették, mint amit a kampányban hirdettek. És nem volna ez másképp Mr. Biden esetében sem, most Kína ellen ágálnak, de ha hatalomra kerülnek, minden ugyanúgy folytatódna, mint az Ön elnöksége előtt: Kína expanziója tovább sorvasztaná az amerikai gazdaságot és az amerikai munkavállalók érdekeit. — Emellett több elemző rámutatott, hogy a demokraták mostani gazdasági programja kész katasztrófa és ha megvalósulna padlóra küldené az egész amerikai gazdaságot. A világgazdaság is súlyos károkat szenvedne.

Tudjuk, Ön a béke elkötelezett híve, ezt bizonyítják a közel-keleti békefolyamatokban elért személyes sikerei, melyet Izrael és számos arab ország között kivívott, a palesztínoknak és Izraelnek felajánlott béketerve, valamint a balkáni békefolyamat beindítása. Szemünkben ezáltal érdemessé vált a legmagasabb nemzetközi kitüntetésre.

Tiszta szívből kívánunk Elnök Úrnak további jó munkát, hozzá jó egészséget, és szurkolunk újraválasztásáért!

God Bless America!

Klutsik György s. k.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrségparancsnoka

Gazdag Ferenc s. k.

A Magyar Nemzeti Rend Párt elnöke

Budapest, 2020. október 6.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!