nemzeti oldal – Mi hajlandóak vagyunk nyilvános tévé vitára kiállni
2011.06.20 / 22:10 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
"A nyilvánosság, a hiteles, többoldalú tájékoztatás, a demokrácia eszköze - a diktatúra igyekszik a jót és az igazságot elhallgatni - eltakarni, hogy az elnyomottak és kifosztottak, ne tudják megváltoztatni a rossz, igazságtalan, az országunkat válságba vivő, neoliberális bukott rendszert..! " Szervezeteink álláspontja szerint a jelenlegi, és a FIDESZ-KDNP által megszavazott új Alkotmány, alaptörvény is törvénytelen (illegitim), mivel nem tartalmazza a Szent Korona érték rend alapelveit, és semmiféle garancia (visszahívható képviselők, ha nem a programjuk szerint cselekednek) nincs arra nézve, hogy kizárja a választók sokadszori becsapását, valamint nem rendelkezik a kormányzás, és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközéről - a pénzkibocsájtás jogának a visszavételéről. A jelenlegi választási törvény is elfogadhatatlan és antidemokratikus, mivel nem zárja ki a csalások lehetőségét, és a milliárdos kampány pénzek felhasználását.. (Mi rendelkezünk olyan választási redszerrel, amely kizárja a csalások lehetőségét,de ezt a hatalom nem fogadta el...) Ha a táblán feltüntetett pártok, televíziók, vagy az EU kifogásolja az ott leírt igazságot, akkor Mi, bár melyikőjükkel hajlandóak vagyunk nyilvános tévé vitára kiállni! (No - "demokraták" ??) Budapest, 2011. június 17. Brindza András, médiafelelős
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.