Munkát, kenyeret! – Népgyűlés ma 16 órától a Kossuth téren, Budapesten
2012.02.13 / 10:48 A menet Miskolcról induló tagjai Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Több településről buszok indulnak, pl. Tatabányáról, Miskolc, és még sok helyről.

-A menetelők felhívása.


Fővárosiakhoz, Magyarország polgáraihoz, mindenkihez

2012. február 12. (OS)


Február hatodikán, Miskolcról indultunk. Közel egy hete megyünk munkáért és kenyérért, a nélkülöző magyar emberekért. Utunk során kísértek minket civil szervezetek és demokratikus pártok képviselői, de ami a legfontosabb: egyszerű magyar emberek. Tudjuk, ma már nem annyian gyalogolunk, mint az elején.

Mostanra sokkal többen lettünk: nyugdíjasok, közalkalmazottak, munkát keresők és szerény megélhetésüket féltő kiskeresetű emberek jönnek velünk. Továbbra is nagyon hideg van. De holnapra, ha kell, négykézláb mászva is odaérünk Budapestre, az ország háza elé. Ott viszont felegyenesedünk. Mert most már utolsó órákban vagyunk. Az ország sok sebből vérzik, a nélkülözők iránt érzéketlen hatalomnak pedig egy erős jelzéssel a tudtára kell adnunk: vagy gyökeresen megváltoznak, vagy tűnjenek el. Az alaptörvényüket egy hónap alatt megírták és elfogadták. Ennél több időt a nincstelenek felkarolására sem kapnak. Legyen szabadság, szolidaritás és igazságosság.

Munkát, kenyeret!


A menet Miskolcról induló tagjaiMNRP-vélemény:

Támogatjuk, inkább éhségmenet, mint népgyűlés.


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.