Megkezdődött a riói csúcs
2012.06.21 / 21:17 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
Péntekig tart az ENSZ Fenntartható Fejlődési Konferenciája Rio de Janeiróban, ahol 130 ország állam- és kormányfői arra a kérdésre szeretnének választ találni, hogy a gazdasági, társadalmi fejlődés üteme és minősége miként őrizhető meg, vagy terjeszthető ki a népesség minél szélesebb rétegeire a szegények arányának, valamint a környezet terhelésének növekedése nélkül a természeti erőforrások megmaradásával.

„Rend” Párt-vélemény:
A fenntartható fejlődés, életünket befolyásoló, legaktuálisabb kérdés. Sajnálatos módon a hazai média rendkivül gyenge, semmitmondó közleményekkel növeli az alúlinformáltság fokát.
A számtalan érdekes háttéranyagról valószinüleg ők sem tudnak semmit. – Akkor meg, minek média a média?
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.