Kormányátalakítás – Balog Zoltán tökélyre vitte a semmittevést
2012.05.14 / 13:19 Fidesz Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!


Balog Zoltán tökélyre vitte a semmittevést

„Balog Zoltán, Orbán Viktor lelkének karbantartója társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkárként, hogy finomak legyünk, nem alkotott maradandót. Felzárkózásnak ugyanis nyoma nincs, tömegek lecsúszásának viszont annál inkább. Persze jól tudjuk, nagy rendszereket kell megmozgatni, hogy újra pályára állhasson ez az eleve sikerre ítéltetett ország, és a tudásalapú társadalom ideáját fölválthassa a munkaalapú társadalomé, de megbukni vagy esetleg kudarcot vallani is legfeljebb úgy lehet, ha valaki valóban megpróbál tenni valamit azért a célért, amelynek szolgálatát elvállalta.” –írja Tóth Ákos a Népszabadságban.

A szerző szerint azonban még csak kudarcosnak sem lehet nevezni teljesítményét, mert hogy az elmúlt két évben nem csinált semmit, leszámítva, hogy Fliegauf Bence filmjének premierjére mindenféle szórólapokkal rakta tele a nézők székeit. „Nem lehet tudni, hogy e nagy semmittevésnek valójában mi az oka. Talán az, hogy a lelkész úr nem ismeri a társadalmat a maga mélységében. Az is megeshet, nagyon is azt hiszi, ismeri a teljes mélységében, és e vélt tudásával fölvértezve a fölzárkóztatásról vallott és kinyilvánított hite kimerül abban, hogy az úgynevezett liberális mételytől szabadulni kell, mert azt a társadalom gyomra soha be nem veszi. E ponton érdemes megjegyezni, hogy e „métely” alapgondolata a minden ember egyenlőnek születik eszméje volna, ami talán Istennek is tetsző gondolat lehet, és legalább a teremtőre tekintettel illő volna Balog Zoltánnak is képviselnie.”


MNRP-vélemény:

A kormányátalakítás a tehetségtelenség közvetett beismerése.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.