Háború Karabahban: Azerbajdzsán oldalára állt a magyar kormány — Tiltakozunk!
2020.10.07 / 21:58 m.hvg.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

HVG és „Rend Párt”-vélemény:

● Most valahogy nem olyan fontos a keresztényüldözéssel szembeni kiállás?

 

„Rend Párt”-vélemény:

● A külügyminiszternek (pazarlása, korrupt volta és hazaárulása miatt) börtönben lenne a helye.

● Szijjártó röviddel ezelőtt baráti találkozón járt Minszkben Lukasenkónál (, így tetszelegve Putyinnak).

● Szijjártó Péter és a Magyar Kormány, ahelyett hogy az azeri-örmény konfliktus csitította volna, kijelentette Magyarország Azerbajdzsán oldalára áll. EZT NEVEZIK HÁBORÚS ÚSZÍTÓ(k)NAK, (KRIEGSTREIBER)!!! — Undorító, megvetendő, ocsmány és aljas!!!

Szijjártó Péter kiáll Azerbajdzsán területi integritása mellett. — Vajon miért nem áll ki a történelmi Magyarország integritása mellett?

● A keleti nyitás politikája ostoba és ellentmondásos. Magyarország az azeri-örmény konfliktus kapcsán máris szembekerült Oroszországgal.

 

Lásd:


Újabb véres háború bizonyítja, hogy a világraszóló Putyin-Erdogan barátságnak vége
Gazdaság 2020. október 06. 10:44
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök nemrég még világraszóló barátok voltak; olyannyira, hogy Erdogan még az amerikaiakkal is összerúgta a port, hogy orosz légvédelmi rakétarendszereket vásárolhasson. A Hegyi-Karabah régióban kirobbant konfliktusban viszont megint frontális ellentét bontakozott ki a két ország politikai érdekei közt: az oroszok hűteni, a törökök pedig fűteni próbálják a háborút. Nem ez az első eset mostanában, hogy Oroszország és Törökország egymásnak feszült, sőt, Líbiában és Szíriában a két ország (proxi-)katonái már nyíltan egymás ellen harcolnak. Nagyon úgy néz ki, hogy vége a Putyin-Erdogan barátságnak és a legújabb konfliktus azt bizonyítja, hogy a török elnök már nem fél páros lábbal sem belerúgni az oroszokba, ha külpolitikai érdekei ezt kívánják.


Utolsó módosítás: 2020.10.18.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Éljen 1956!

A Fidesz látványosan távol marad az 1956-os forradalom megemlékezésétől. A Fidesz Orbán Viktorrak az élen ugyanaz a kommunista csürhe, akik ellen a nép fellázadt 1956. októberében.

Szijjártó költekezései — Idén eddig csaknem 22 millió forintba került, hogy lefotózzák Szijjártó Pétert

Átlagosan havi 401 ezer forintot keres a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tevékenységét dokumentáló fotós, a minden közéleti szerepléséről videót készítő...

Nyílt levél Mr. Donald John Trump amerikai elnöknek — Köszönetnyílvánítás

Donald Trump amerikai elnök partióta gazdaságpolitikája teljes siker. Enélkül messze magasabb lenne a munkanélküliség az USA-ban. Gratulálunk és köszönetet mondunk az elnöknek.