Gorilla
2012.03.08 / 08:25 http://www.bumm.sk/ Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
A SIS a parlament védelmi bizottságának is megerősítette, hogy sor került azokra a lehallgatásokra, melyek alapján a Gorilla-dokumentum íródott. A titkosszolgálat írásban válaszolt a bizottság kérdéseire.Pavol Hladký, a testület SaS-es képviselője a Sme napilapnak úgy nyilatkozott, hogy Karol Mitrík válaszából nyilvánvalónak tűnik, sor került az akcióra. A bizottság ugyanakkor nem kapott választ minden kérdésére, és bővebben sem akarta részletezni, mi szerepelt az SIS által írt dokumentumban annak bizalmas státusza miatt miatt. Martin Fedor (SDKÚ), a bizottság elnöke szerint az irat a jobb tájékozódókészség miatt volt fontos. Úgy gondolja, az interneten megjelentetett anyagban vannak valótlan részek, de olyanok is, melyek valóban igazak lehetnek. A Sme információi szerint a SIS válasza egy oldalt tett ki, a titkosszolgálat engedélyt kért a Varga Zoltán valamint Jaroslav Haščák tulajdonában levő pozsonyi lakás lehallgatására. A titkosszolgálat egyelőre nem erősítette meg és nem is cáfolta a nyilvánosságra kerülő dokumentumok valóságtartalmát, az érintettek pedig tagadják, hogy igaz tények szerepelnének a jegyzékben.
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.