Facebook a tőzsdén
2012.05.18 / 08:54 SG Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
A papír kereskedése a magyarországi brókercégek túlnyomó részénél elérhető lesz (vagy közvetlenül vagy cfd-ken keresztül). A befektetést fontolgató hazai kisbefektetők közül a kockázatvállalóbbak az első napokban is megpróbálkozhatnak a hullám meglovaglásával. Azoknak viszont, akik a fundamentális kockázatok dacára hosszabb távra vásárolnának be, érdemes lehet kivárni az első csapkodó időszak lecsengését, a beszállást a leszálló ágra tartogatva.
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.