Facebook a tőzsdén
2012.05.18 / 08:54 SG Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
A papír kereskedése a magyarországi brókercégek túlnyomó részénél elérhető lesz (vagy közvetlenül vagy cfd-ken keresztül). A befektetést fontolgató hazai kisbefektetők közül a kockázatvállalóbbak az első napokban is megpróbálkozhatnak a hullám meglovaglásával. Azoknak viszont, akik a fundamentális kockázatok dacára hosszabb távra vásárolnának be, érdemes lehet kivárni az első csapkodó időszak lecsengését, a beszállást a leszálló ágra tartogatva.
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Éljen 1956!

A Fidesz látványosan távol marad az 1956-os forradalom megemlékezésétől. A Fidesz Orbán Viktorrak az élen ugyanaz a kommunista csürhe, akik ellen a nép fellázadt 1956. októberében.

Szijjártó költekezései — Idén eddig csaknem 22 millió forintba került, hogy lefotózzák Szijjártó Pétert

Átlagosan havi 401 ezer forintot keres a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tevékenységét dokumentáló fotós, a minden közéleti szerepléséről videót készítő...

Nyílt levél Mr. Donald John Trump amerikai elnöknek — Köszönetnyílvánítás

Donald Trump amerikai elnök partióta gazdaságpolitikája teljes siker. Enélkül messze magasabb lenne a munkanélküliség az USA-ban. Gratulálunk és köszönetet mondunk az elnöknek.