Emlékezzünk a Soá áldozataira!
2021.04.08 / 00:00 Szim Salom Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Lásd még: Durva otromba vicc Harkányban (2015-ben):

https://24.hu/belfold/2015/10/27/david-csillag-miatt-tortek-zuztak-harkanyban/

 


„Rend Párt”-vélemény:

● Egy tévhittel szerenénk szembeszállni, mely szerint a zsidók hagyták magukat lemészárolni. A varsói gettólázadás, az Auschwitzi-emlékkönyv (melyet maga egy SS fényképész készített) bizonyítják, hogy ez nem így volt.

● Kevés szó esik a zsidók elrejtéséről és megmentéséről a deportálástól. Pedig szép számmal voltak Raoul Wallenberg mellett mások is. Magyarországon a Luteránus Egyház mentett zsidó gyermekeket, mert egy gyermekotthont működtetett Zúgligetben. A kommunisták ezt a gyermekotthont 1950-ben államosították és felszámolták.

● A legmélyebb tisztelettel adózunk, a zsidók mellett, a nácizmus összes áldozata előtt.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Követeljük állítsák vissza a „régi” Nemzeti Szinházat

Követeljük a „régi” Nemzeti Szinház kisszaállítását! Budapesti lakcímmel rendelkező önkéntes aláírásgyűjtők jelentkezését várjuk az 1965-ben lebontott Blaha Lujza téri...

Kétségbeejtő Magyarország földgázfüggősége

2021 októberétől már Szerbia felől is jöhet Magyarországra gáz, 6 milliárd köbméternyi megvásárlásához adottak lesznek a feltételek (Magyarország éves fogyasztása 9,5 milliárd...