Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.
2019.06.03 / 15:21 Örök Magyar Haza Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Csendben emlékezünk és nem felejtjük elődeink áldozatvállalását, hősiességét és a rajtunk elkövetett igazságtalanságot.

● Szervezetünk (egyik) legfőbb célja a történelmi Magyarország visszaállítása, beleértve határokat, szellemiséget, erkölcsiséget, toleranciát és elfogadást, tudatot, összetartozást, felelősségvállalást, stb. Meggyöződésünk szerint erre valós esélyünk van. Európának nem érdeke a történelmi igazságtalanságok szőnyeg alá söprése, hanem valós megoldások keresése. — Ám erre az EU intézményrendszere, a jelenlegi európai elit alkalmatlan.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

MEGFOSZTOTTÁK A TRANSZ EMBEREKET A NEMÜK ELISMERTETÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉTŐL

Az Országgyűlés kormánypárti többsége nem sokkal ezelőtt megszavazta azt a törvénymódosítást, amely megfosztja a transz embereket a nemük jogi elismertetésének lehetőségétől.

Orbán fejében megszületett a 2. Soros-terv

A felcsúti miniszterelnök és a csicskái nem unják még a "sorosozást", aduászként húzzák elő Soros György nevét a pakliból, és pókerarccal állítanak ordas hazugságokat róla. Ma...

Krekó Péter: "Felismerték, 2022-re a kormányt komolyan fenyegeti a hatalom elvesztése"

Nem volt még olyan szintű átalakítás a rendszerváltás utáni Magyarországon, ami ennyire megnehezítette volna egy következő kormány dolgát – mondta Krekó Péter, a Political Capital...