Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.
2019.06.03 / 15:21 Örök Magyar Haza Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Csendben emlékezünk és nem felejtjük elődeink áldozatvállalását, hősiességét és a rajtunk elkövetett igazságtalanságot.

● Szervezetünk (egyik) legfőbb célja a történelmi Magyarország visszaállítása, beleértve határokat, szellemiséget, erkölcsiséget, toleranciát és elfogadást, tudatot, összetartozást, felelősségvállalást, stb. Meggyöződésünk szerint erre valós esélyünk van. Európának nem érdeke a történelmi igazságtalanságok szőnyeg alá söprése, hanem valós megoldások keresése. — Ám erre az EU intézményrendszere, a jelenlegi európai elit alkalmatlan.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.