Botránnyal indult az Országgyűlés őszi ülése
2019.10.22 / 10:29 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

Orbán Viktor miniszterelnök szenvedélyesen dicséri magát, miközben az ország valós problémái elől elfordúl és nem kíván velük foglalkozni (szegénység, oktatás, egésszségügy, lepusztult infrastruktúra, stb.).

A tv-adás széndékosan kitakarta Hadházy táblájának szövegét, de így is láthatóvá vált a szöveg: Muszály hazudnia mert túl sokatt lopott.

Hadházy egy másik durva, trágár táblájával semmi esetre sem értünk egyet.

Orbán Viktor miniszterelnöknek meg kell tanulnia még két leckét: Ne lopj! és „demokráciában” el kell viselnie mások véleményét.

Stop propaganda, stop korrupció! — ezzel a táblával egyetértünk.

Figyelmeztetés Orbán Viktor miniszterelnöknek:

A hideg polgárháború könnyen elfajulhat és vezethet erőszakba és vérontásba.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Trump amerikai elnök bezáratta a houstoni (Taxas) kínai konzulátust

Az Egyesült Államok felszólította Kínát, hogy péntekig (2020.07.24.) zárja be a houstoni konzulátusát „az amerikai szellemi tulajdon védelme érdekében".

Mi lesz a járvány után?

A koronavírus-járvány elvezethet egy új társadalmi szerződéshez.

A független média halála Magyarországon

Miközben a kormány felszámolja az Index-et, az ország vezető digitális lapját, teljes gőzzel igyekszik a nyugati közvéleményt saját igazáról meggyőzni és oldalára állítani, —...