Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Az unió elveszett szuverenitása?
2019.01.23 / 10:46 Gondola, Fricz Tamás Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Az EU-t Németország és Franciaország együttműködése határozza meg, – lényeges elhatározások sokszor informális csatornákon dőlnek el.

● Fricz Tamás álpolitológus igen csekély szakamaisággal kezeli a témát (klisék szerinti érvelés és gondolkodás: Sorosozás, nagytőke szerepe).

● Lásd a cikket, mely a közbeszéd tragikus és elfogadhatatlan mélységeiről szól. Ennek hátterében pedig súlyos demokráciadeficit, tehetetlenség, düh, sértettség, kilátástalanság rejlik. – Ezért az összes eddigi kormánypárt és parlamenti párt felelős!

 

Ki a felelős az anyaországi közbeszéd vulgárosodásáért?

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

MEGFOSZTOTTÁK A TRANSZ EMBEREKET A NEMÜK ELISMERTETÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉTŐL

Az Országgyűlés kormánypárti többsége nem sokkal ezelőtt megszavazta azt a törvénymódosítást, amely megfosztja a transz embereket a nemük jogi elismertetésének lehetőségétől.

Orbán fejében megszületett a 2. Soros-terv

A felcsúti miniszterelnök és a csicskái nem unják még a "sorosozást", aduászként húzzák elő Soros György nevét a pakliból, és pókerarccal állítanak ordas hazugságokat róla. Ma...

Krekó Péter: "Felismerték, 2022-re a kormányt komolyan fenyegeti a hatalom elvesztése"

Nem volt még olyan szintű átalakítás a rendszerváltás utáni Magyarországon, ami ennyire megnehezítette volna egy következő kormány dolgát – mondta Krekó Péter, a Political Capital...