Az Egyesült Államok kivonult Afganisztánból
2021.09.02 / 09:22 Mandiner Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

„Rend Párt”-vélemény:

● Az USA 2021. augusztus 31-ével elhagyta Afganisztánt. Az hátrahagyott óriási mennyiségű katonai felszerelés és készletek a tálibok számára jórészt teljesen hasznavehetetlen. A fejlett technológiát nem tudják kezelni és szevizelni. Ezalól a kézi fegyverek és a lőszer kivétel.

● Az amerikaiaknak valójában a legveszélyesebb, hogy a felszerelés (repülőgépek, helikopterek, harci járművek) technológiája az oroszok és a kínaiak kezére kerül.

● Az amerikaiak és szövetségeseik most isszák meg annak a levét, hogy a korrupt és tehetségtelen afgán vezetéssel szemben túl elnézőek voltak. Legyen ez örök tanulság minden kormány, és minden ember számára!

● Az afgán vezetés elmenekült a tálibok elől. Afganisztán a teljes káoszba sodródott. — A polgári lakosság visszasírja a „megszállókat”, a viszonylagos biztonság és kereseti lehetőségek miatt.

● Nincs kizárva Afganisztán szétesése etnikumokra, régiókra.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

15-20%-on a Fidesz

Az emberek szeme felnyílt: Orbán Viktor bűnbandája soha sem fog Magyarországot civilizált, jóléti országgá emelni.

Az ENSz a Fidesz kormányt a szégyenpadra küldte

Az ENSz Emberjogi Bizottságának tagjait hatévente átvizsgálják. Most november elején Genfben Magyarország került sorra. A vizsgálat kiderítette, mily komoly visszaesés történt az...

Előválasztás 2. forduló

Karácsony Gergely óriásit alakított múlt pénteken (2021.10.08). Visszalépett Márki-Zay Péter javára. Márki-Zaj Péter jóval erősebb jelölt mint Dobrev Klára és nem riasztja el a...