A mesterséges intelligencia lesz a kormány veszte?
2020.02.20 / 18:20 Mandiner.hu, Miklósi Gábor Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

Miklósi Gábor:

Én azért itt javasolnám, hogy az éles bevetés előtt próbaképpen feltétlenül írassanak a géppel pár Fidesz-közleményt, sőt, adják kölcsön más pártoknak is, mert napi szintű felhasználóként ezen a téren még humánintelligenciailag is érzékelek kiaknázatlan lehetőségeket. Ha viszont már készségszinten megy a gyurcsányozás meg a diktatúrázás, jöhet a mesterséges intelligencia első komoly tesztje, ami a mai kultúrkampfos időkben nem is lehet más, mint hogy költőként megkapná-e a Térey ösztöndíjat.

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Osztjuk Miklósi Gábor véleményét. A differenciálegyenletek megoldása előtt tudni kell az egyszer egyet (és nem fordítva).


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát, még annál is...

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.