A Jobbiknak vége — Vona Gábor kilépett a Jobbikból
2019.10.30 / 13:07 444.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Jobbik állammal szembeni adósága (milliárdos nagyságrend) lehetetlenné teszi a következő 2022-es évi kapmpány megfinanszírozását.

Ezen felül az állami támogatások is jelentősen csökkenni fognak, mivel az adóság ebből levonásra kerül.

● Következésképpen a Jobbik nem fogja tudni működtetni szervezeteit, infrastruktúráját, rendezvényeit stb. A Jobbik feloszlatja önmagát és megkisérli új párt alapítását, mely tiszta lappal (értsd: adóság nélkül) indulhat. Igazi nagy kérdés, hogy a számtalan irányváltás következtében identitásválságba került szervezet, tagsága és vezetősége hogy fogja ezt megélni. Feltételezhető, hogy Szabó Gábor és köre ragaszkodni fog befolyásához és a vezetést nem fogja kiadni a kezéből.

● Igazi nagy kérdés továbbá az is, hogy a tagság, az akivisták, a helyi vezetők hogy fognak erre reagálni? Belépnek az Új-Jobbik-ba, vagy követik a Mi Hazánk minden gyakorlati programot nélkülöző álpatrióta vezetését, vagy keresnek egy normális, hiteles nemzeti pártot?, — mert ilyen már van.


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Szijjártó költekezései — Idén eddig csaknem 22 millió forintba került, hogy lefotózzák Szijjártó Pétert

Átlagosan havi 401 ezer forintot keres a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tevékenységét dokumentáló fotós, a minden közéleti szerepléséről videót készítő...

Nyílt levél Mr. Donald John Trump amerikai elnöknek — Köszönetnyílvánítás

Donald Trump amerikai elnök partióta gazdaságpolitikája teljes siker. Enélkül messze magasabb lenne a munkanélküliség az USA-ban. Gratulálunk és köszönetet mondunk az elnöknek.

Háború Karabahban: Azerbajdzsán oldalára állt a magyar kormány — Tiltakozunk!

Kiáll Azerbajdzsán területi integritása mellett Magyarország – közölte csütörtökön a Külgazdasági és Külügyminisztérium az Index megkeresésére a Hegyi-Karabahban kitört...