4,7 milliárd forint a rómák támogatására
2012.02.24 / 14:39 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A komplex program program lényege, hogy a telepeken élők számára tanulási, illetve munkalehetőségeket biztosítsanak, továbbá, hogy az érintettek több szolgáltatást, ellátást helyben is igénybe tudjanak venni. Az érintett önkormányzatok pályázatonként 45-150 millió forint támogatást kaphatnak. 

A tárca szerint várhatóan 30-50 település programját tudják majd támogatni, a pályázatok beadási határideje - első körben - március 31-e.

Balog Zoltán elmondta, elsősorban roma közösségek számára kívánják a "valóságos életesélyt kínáló" lehetőséget biztosítani, de a kiindulópont a rászorultság, így minden olyan önkormányzat pályázhat, melynek területén mélyszegénységben, szegregált lakókörnyezetben, hátrányos helyzetű emberek élnek.


MNRP-vélemény:

A jelenlegi válságos gazdasági helyzetben a kormánynak jobban meg kellene nézni mire fordítja a milliárdokat. – Az Orbán-kormány a 2014-es választásokra készül. Az adófizetők pénzéből a kissebbségek ajnározása is a kampány része.Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Vukics szerb elnök nem tudta mit írt alá Trump elnöknél

A megállapodás szerint Szerbia áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe.

Trianon-árok

A város közepére, a Parlament elé, az eddigi legkedveltebb tüntetéshelyszínre, tönkretéve a Budapesten forgatott mindenféle filmek messze legnépszerűbb látványát.

Röhejes produkciót mutatott be valós magyarázatok helyett a jachtozásról Szijjártó

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.