100 ágyúlövés — a kínai KP ünnepli önmagát
2021.07.01 / 18:00 Gazdag Ferenc Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

Kínáról:

Mao (a tömeggyilkos) mindenütt jelen van, a papírpénzen, plakátokon, szobrai állnak országszerte.

A Mao által elindított kulturforradalomnak („ugrás előre”) több millió áldozata volt (éhinség, embertelen bánásmód miatt).

Den Sziao Ping 40 évvel ezelőtt kezdte reformjait.

A siker kapitalista elvekre épült (bölcsen belátva a kommunizmus ostobaságait), sokaknak (viszonylagos) jólétet hozott, de ellentétben állnak a kommunista elvekkel.

A demokrácia csíráiban sem érzékelhető, nincsenek független intézmények, polgári társadalmi normák, a média, a megfigyelés, az internetforgalom ellenőrzése mindenütt megfigyelhető. A nemzetiségi jogokat (ujgurok) lábbal tiporják, átnevelőtáborokban (értsd: koncentrációstáborokban) ezreket tartanak fogva, ahol kínoznak, nőket, gyerekeket erőszakolnak meg.

Kína az egész világ gyarmatosítására törekszik, a harmadik világ országaival rabszolgaszerződéseket köt, melyek a legritkább esetben kerülnek nyivánosságra.

A Tianmen-téri mészárlás azóta is tabu (1989. június 4.).

Az ünneplések mesterségesek. A KP (értsd: állam) által szervezett és ellenőrzött rendezvények.

 

Rend Párt vélemény: mi magyarok ebből a degenerált, embertelen rezsímből nem kérünk, minden kapcsolatot meg akarunk szakítani Kínával!

A kínai bevándolókkal vissza oda ahonnan jöttek!

A magyar kormány a „keleti nyítás” ürügyén (megjegyzés: önmagában egy baromság) baráti kapcsolatokat ápol a kínai kommunista maffiaálammal, természetesen a magyarság kárára (lásd: bevándorlás, Belgrás-Budapest vasútvonal, eladósodás Kína felé, Fudan Egyetem).

„Madarat tolláról, embert barátjáról.”


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Mr. Joe Biden US-elnök meghívott 110 országot a Demokrácia-Csúcstalálkozóra

Mr. Joe Biden elsőként szervez Demokrácia-Csúcstalálkozót. A beszédeket videókonferencia formájában szervezik. Kína, Oroszország, Magyarország, Törökország nincs a meghívottak közt.

15-20%-on a Fidesz

Az emberek szeme kinyílt: Orbán Viktor és bűnbandája soha sem fogja Magyarországot civilizált, jóléti, demokratikus országgá formálni.

Az ENSz a Fidesz kormányt a szégyenpadra küldte

Az ENSz Emberjogi Bizottságának tagjait hatévente átvizsgálják. Most november elején Genfben Magyarország került sorra. A vizsgálat kiderítette, mily komoly visszaesés történt az...