Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Programpontjaink - Külpolitika

A Magyar Nemzeti Rend Párt kivonatos akcióprogramja – Külpolitika

====================================================

● A külpolitikát hosszútávú erkölcsi, morális, magyar érdekeket képviselő alapelvekre kívánjuk helyezni.

● Különössen fontosnak találjuk a demokratikus országokkal, mint az Egyesült Államokkal, Németországgal és Svájccal való együttműködést. Elutasítjuk és veszélyesnek találjuk a „keleti nyitás” politikáját, mely hazánk függőségét növeli és függetlenségét veszélyzteti. Elutasítjuk a V4-es „együttműködés”-t, mely természetellenes és kizárólag politikusaink öntetszelgését szolgálja, minden kézzelfogható előny nélkül.

● Nem ismerjük el a Trianoni Békeszerződést (1920), az összes I. és II. világháborút követő szerződés újratárgyalását inditványozzuk. Javasoljuk a megbélyegző, egyenlőtlen feltételekkel kötött szerződések felfüggesztését és ujratárgyalását, beleértve területkompenzációt és kártérítést.

● Elutasítjuk az ENSZ valamennyi Izraelt megbélyegző dekrétumát. Izrael fővárosának Jeruzsálemet ismerjuk el. Javasoljuk – az Egyesült Államok példájára – a tel-avivi magyar követség áthelyezését Jeruzsálembe.

● A béke és igazságosság oldalán állva elitéljük a tömegpusztitó fegyverek előállítását és ezzel való fenyegetődzést (Észak-Korea, iráni atomprogram).

● Politikai szemléletünkre a proaktív jelző illik, mely abból áll: problémákkal mejelenésükkor azonnal foglalkozunk és nem várjuk meg az elfajulást, a robbanásszerű kitörést (lásd: menekültválság). Ebből a szempontból szükség van az EU-n és NATO-n belüli, valamint az Egyesült Államokkal való intenzív hírszerző-, felderítő-, adatkiértékelő együttműködésre, beleértve közös békefenntartó missziókat és harci bevetéseket is a világ bármely pontján. – Ehhez feltétlen szükséges a hadiipar fejlesztése, a honvédelmi kiadások növelése és ütőképes profi hadsereg létrehozása, a megfelelő infrastruktúrával.

● Az Európai Unió jelenlegi állapotában fenntarthatatlan és átfogó reformokra szorul. A többsebességes Európa elkerülhetetlen.

 

 

© MNRP – Minden jog fenntartva

Másolás, tárolás, továbbítás a forrás megjelölésével engedélyezett.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.