Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Programpontjaink - Belpolitika

A Magyar Nemzeti Rend Párt kivonatos akcióprogramja – Belpolitika, közbiztonság

=======================================================================

Kiindulási pont: Az 1989/90-es „rendszerváltás” óta legkevesebb 500 ezer (más adatok 800 ezer-1 millió-ról beszélnek) ember hagyta el Magyrországot. Ez önmagában minősíti az 1989 utáni összes kormány teljesítményét. – A másik oldalról egy agresszív távolkeleti és közelkeleti bevándorlás figyelhető meg, mely magyrország őslakosságának érdekeit és értékeit sérti. – A kétirányú lakosságcsere a „legitím” kormányok közreműködésével valósúlt meg.

A „rendszerváltás” óta a kommunizmus felhalmozódott problámáinak egyikét sem sikerült sikeresen kezelni (demokratikus berendezkedés, médiaszabadság, eladósodás, oktatási rendszer-, egészségügy reformja, biztonság, stb.). Ehelyett demagóg politikusok szemfényvesztő igérgetéssel ámították a választópolgárokat, melyek egyike sem volt megvalósítható. Eközben közpéénzeket loptak, klientúrájukat gazdagították. Teljessé vált a hatalom-pénz, pénz-hatalom körförgása, ahol demokratikus intézmények statiszta, jelentékteln szerepet kapnak.

 

 

 

© MNRP – Minden jog fenntartva

Másolás, tárolás, továbbítás a forrás megjelölésével engedélyezett.


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.