Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Programpontjaink - Adó és gazdaság

A Magyar Nemzeti Rend Párt kivonatos akcióprogramja – Adó- és gazdaságpolitika

===============================================================

Kiindulási pont: A jelen gazdasági környezetben a vállalkozók vegetálnak. A rendszerben nincs innováció és tartalék. Ennek fő oka a kiszámíthatalan, naponta változó jogszabályok, a magas adóterhek és az állami szerepvállalás túlsúlya (melynek következménye a korrupció).

Magyaroszág infrastruktúrája lezüllött, dezolát állapotban van, több évtizedes elhanyagoltságról beszélhetünk. Az úthálózat 80-90% javításra szorul.

Az EU-tagság (és EU-támogatások) ellenére Magyaroszág egyre inkább leszakad a fejlett ipari országoktól. A forint árfolyama szüntelenül gyengül, ezzel együtt a lakosság megtakarításai értékét vesztik.

Ebből adódóan kivonatos programunk:

● Az Áfa eltörlése, vagy csökkentése 3% alá.

● Az infrastruktúra (energiaellátás, kommunikáció, közlekedés, út- és vasúthálózat, stb.) fejlesztése.

● Innováció támogatása és állami kezdeményezés ezen a téren (pl.: bankrendszer, kommunikáció, közlekedés).

● Progresszív, sokkulcsos személyi jövedelemadó.

● Az állam, a megyék és önkormánzatok közti feladat- és adóbevétel újraelosztása, a megyék és önkormányzatok önállóságának növelése érdekében (egészségügy, kórházak megyei, alapfokú oktatás, közbisztonság, szociális költségek önkormányzati hatáskörbe tartoznak). Cél: A megyék és önkormányzatok közt verseny alakuljon ki a hatékonyság és szolgáltatás területén.

● A(z állami) korrupció, a feketegazdaság visszaszorítása, a készpénzforgalom csökkentése és megszüntetése. Teljes nyílvánosság a közpénzek felhasználásáról.

● Az (állami-, önkormányzati- és magán-)eladósodás hatékony kezelése és megszüntetése, a devizahitelek betiltása.

● Az Euro bevezetését nem támogatjuk.

● Hosszú távon feltétlen szükségünk van egy érték- és teljesítményorientált szemléletre, a munkát kihívásként, élményként, életünk részeként megélni.

 

 

 

 

© MNRP – Minden jog fenntartva

Másolás, tárolás, továbbítás a forrás megjelölésével engedélyezett.


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.