Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Wéber Attila: Gyurcsány alkalmatlan az ellenzék összefogására
2011.04.13 / 09:20 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
Wéber Attila kifejtette: miután a legközelebbi választás 2014-ben lesz, a következő három év alatt, az új alkotmány és a sarkalatos törvények elfogadása után az ellenzéknek teljesen újfajta politizálást kell folytatnia. Az ő szempontjukból szerencsés esetben képesek lehetnek, pártokat, civil szervezeteket és a lakosság jelentős részét maguk mellé állítva ellenállási mozgalmat szembe állítani a Fidesszel.
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-426375
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...

Ők törték le a kereszteket a Margit hídon

Négy fiatal rongálta meg a Margit hidat decemberben. Most a rendőrség a lakosság segítségét kéri.