Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Véget ért a riói környezetvédelmi konferencia, a Rio+20
2012.06.24 / 11:58 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A konferenciát óriási készülődés előzte meg. Az ipari országok meghívottai közül az USA elnöke Barack Obama, a kínai elnök Hu Jintao és a német kancellár Angela Merkel visszamondták részvételüket. De több tucat állam és kormányfő megjelent. Magyarországot Áder János képviselte.

 

Áder János az ENSZ fenntartható növekedéssel és környezetvédelemmel foglalkozó brazíliai világkonferenciáján azt mondta: az emberiség közös jövőjének egyik legnagyobb kérdése a víz lesz. Az államfő emlékeztetett arra, hogy napjainkban több mint egymilliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez, és az ENSZ adatai szerint 25 éven belül az emberiség fele él majd olyan területen, ahol súlyos gondot okoz a vízellátás.

Áder János a Rio+20 tanácskozáson hangsúlyozta: a magyarok készek hozzáadni tudásukat, megosztani fejlett vízgazdálkodási kultúrájuk tapasztalatait a többi országgal.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...