Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Újabb kamu-párt a láthatáron
2011.10.06 / 20:28 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Kónya Péter (Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége) Szolidaritás Mozgalmának lehetséges szövetségesei a bal-liberális oldalon találhatók.


MNRP-vélemény:

– Program és stratégia nincs. Amit akarnak, az kizárólag a Fidesz elleni elégedetlenség tüzét szítani. Mindez kontraproduktív és fából vaskarika, követeléseik és igérgetéseik homok a választók szemébe, hogy még kevesebbet lássanak.

– Celebek akarják leváltani celeb-kormányunkat. Más celebeknek kikaparni a gesztenyét, de nem önzetlenül. A hülyítés magas foka. – Csak Magyarországon lehetséges!

 

Frissítve 2011. október 8., 23.40 óra.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...