Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Újabb kamu-párt a láthatáron
2011.10.06 / 20:28 InfoRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Kónya Péter (Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége) Szolidaritás Mozgalmának lehetséges szövetségesei a bal-liberális oldalon találhatók.


MNRP-vélemény:

– Program és stratégia nincs. Amit akarnak, az kizárólag a Fidesz elleni elégedetlenség tüzét szítani. Mindez kontraproduktív és fából vaskarika, követeléseik és igérgetéseik homok a választók szemébe, hogy még kevesebbet lássanak.

– Celebek akarják leváltani celeb-kormányunkat. Más celebeknek kikaparni a gesztenyét, de nem önzetlenül. A hülyítés magas foka. – Csak Magyarországon lehetséges!

 

Frissítve 2011. október 8., 23.40 óra.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...