Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Tarthatatlan állapotok Medgyesegyházán
2012.01.26 / 00:05 Hazatérés Rádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A délutáni óráktól már több helyen kisebb csoportokban gyülekezett a nép. Mindenfelől a közbiztonság katasztrofális helyzete volt a téma. Idős emberek bántalmazása, betörések szaporodása. Nem értették, hogy a „két hét alatt rendet csinálunk” rendje, miért nem jutott el hozzájuk. Pintér választási luftballonja kipukkadt már Budapest határában. A több mint 90000 tagot magába foglaló OPSZ helyi polgárőreit már régen nem látták a település utcáin. Nem hiába csodálatos a magyar nyelv, már nagyapáink korában is igaz volt a közmondás, miszerint: „közös lónak Túrós a háta”.

A közel száz felháborodott helyi polgár ( akik már, el mertek jönni! ) ezen az estén több pontban fogalmaztak meg követelésüket a Képviselőtestület felé. Többek között egy tettre készebb polgárőrség felállítását. Ennek a tájékoztató, toborzónak az időpontját is meghatározták. 2012. január 29.-e. Helye: Medgyesegyháza, Művelődési ház. Külön kérik a médiákat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a rendezvényt és tájékoztassák az ország lakosságát az Ő problémáikról is. A gyűlés után a helyi lakosok egy kis sétára invitálták vendégeiket, hogy bemutassák a településükön a legproblémásabb területeket. Ennek a sétának rendőrségi igazoltatás vetett véget. 24 fő ellen indítottak eljárást „csoportosan elkövetett közbiztonság javítása miatt”. Ezekben a koraesti órákban csodálatos érzés volt látni a Rendőrség aktivitását ( 4 mikrobusz, 6-7 szgk. 50 rendőr ) amit ”hivatalosan” fokozott közúti ellenőrzésnek aposztrofáltak.

Ne gondoljuk azt, hogy ma még csak a szomszédban van a bűnözés. Holnap már nálunk járhat a betörő. Akkor kihez forduljak? Ki segít? „Most kell odaállni, most amíg még lehet!” Legyünk ott minél többen vasárnap Medgyesegyházán a Művelődési Házban!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...