Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

SZIGORÚAN TITKOS MINŐSÍTÉSŰ ÁLLAMTITKOK
2011.08.30 / 10:39 nemzetihirhalo.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A KÖVETKEZŐ LISTA - A TELJESSÉGRE VALÓ TÖREKVÉS IGÉNYE NÉLKÜL -, AZ EDDIG TITKOLT VAGY VÁLASZT (MAGYARÁZATOT) IGÉNYLŐ KÉRDÉSEKET

1.

Milyen hasznos (SZÓBELI!) tanácsokat adott Medgyessy Péter a Paksi Atomerőmű illetékeseinek „potom” 30 millió HUF-ért? Rendkívül értékes lehet, célszerű lenne a japánoknak (sok-sok jenért) felajánlani.

2.

Miért nem lehet felelősségre vonni Biszku Béla „elvtársat”, aki a Kádár-i megtorlás időszakában (belügyminiszterként) kevesellte a FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉSEK SZÁMÁT ?

3.

Hogyan lehettek egyik pillanatról a másikra SZOCIÁLDEMOKRATÁK, A MILLIÁRDOSOK ÉS A NATO, VALAMINT AZ EU TAGSÁGOTFORSZÍROZÓ, egykori (ortodox) bolsevik főguruk?

4.

Heller Ágnes melyik filozófiai munkájáért adna bárki 1000 (azaz egyezer) forintot, és (igazolhatóan) melyik SEGÍTETTE, FEJLESZTETTE VAGY JAVÍTOTTA társadalmuk (az egyes emberek, illetve csoportok) erkölcsi, etikai, világnézeti, életfelfogási, gondolati, stb. mutatóit?

5.

Hogyan lett Moldovából BIGOTT KÁDÁR ELLENES, majd MÉG BIGOTTABB KÁDÁR IMÁDÓ?

6.

Hogyan lehetett Demszky 5 (azaz öt) ciklusban Budapest főpolgármestere? Hiszen 20 év alatt maradandó „műveként” csak Budapest 150 MILLIÁRD HUF ADÓSSÁGÁT és a HORVÁTORSZÁGI NYARALÓ-BÁZISÁNAK létrehozásátlehet megemlíteni.

7.

Hogyan lehetett a rendszerváltozás után a miniszterelnöki pozícióba jutni PUFAJKÁSNAK, KISZ VEZETŐNEK VAGY A KÁDÁR KORMÁNY MINISZTERELNÖK HELYETTESÉNEK?

8.

Ki vagy kik miatt robbantottak fel 7 (azaz hét) cukorrépa-gyárunkat, vertek szétnégyet, kik miatt csökkent le a szőlő, napraforgó, alma, cukorrépa, dohány, dinnye és szilva termelésünk? Ki vagy kik miatt importálunk tejet (és tejtermékeket), tojást, húsféleségeket, stb., stb.? Ki és kik a felelősök azért, hogy hazánk élelmiszer exportáló országból lassan-lassan mindenből importőrré vált? MIT „MŰVELT” AZ EU MEZŐGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA (BENNE TABAJDI CSABA,HAZÁNK FIA…)? Tétlenül nézték, illetve nézik, hogy a világon 900 MILLIÓ EMBER ALULTÁPLÁLT és naponta 12,2 ezren HALNAK ÉHEN! A magyar mezőgazdaság és az állattenyésztés, valamint az ezekkel kapcsolatos feldolgozó ipar pedig a „padlóra” került!

9.

Hogy érzi magát a Gyurcsány család egy ZSIDÓ HONFITÁRSUNKTÓL ELTULAJDONÍTOTT LAKÁSBAN?

10.

Meddig fogják még őriztetni a Szabadság téri, engedély nélkül felépített SZOVJET EMLÉKMŰVET, és mikor kerül eredeti helyére az egykori EREKLYÉS ORSZÁG-ZÁSZLÓNK?

11.

Mikor kapjuk vissza a hazánkat „felszabadító” Szovjet Hadsereg speciális alakulata által „ELZABRÁLT” MŰKINCSEINKET?

12.

Mikor vonják felelősségre Horváth Ágnes ex-egészségügyi minisztert dilettáns rendeletei (intézkedései) és üresjáratú „kéjutazásai” miatt? Vajon hogyan szerzett orvosi diplomát egy olyan valaki, aki ORVOSNAK SEM VOLT JÓ,MINISZTERKÉNT PEDIG alulmúlta elődjét, a mélyen átlag alatt szereplő Molnár Lajost?

13.

Mikor vonják vissza a hazug és öntelt Gergényi Pétertől, a DEMSZKY ÁLTALADOMÁNYOZOTT KITÜNTETÉSEIT és MIKOR FELEL a kordonokért, a lovasrohamokért, a viperákért, a rendőri brutalitások támogatásáért?

14.

Meddig lesz még BUDAPEST DÍSZPOLGÁRA: Esterházy Péter, Glatz Ferenc, Heller Ágnes, Kertész Imre?

15.

Vadai Ágnes - ex-honvédelmi minisztériumi államtitkár -, mikor hozza nyilvánosságra a KAZAH KÖZTÁRSASÁG fegyveres erőinél és a FRANCIA RIVIÉRÁN tett (öt millió HUF-ot kitevő) látogatásai során szerzett tapasztalatait?

16.

Horn Gyulának miért jár élete végéig KIEMELT KÓRHÁZI ELLÁTÁS, és mikor kapnak a BUSZSOFŐRÖK, a VASESZTERGÁLYOSOK vagy más hasznos munkát végzők (is) hasonló ellátást? Az emberek egészségének védelmét és egészségügyi ellátását nem lenne szabad „kiemelt” kategóriába sorolni, bőven elegendő (sőt sok is) a kiemelt fizetés, üdültetés, külföldi utaztatás, reprezentációsanyagok, lakások, gépjármű használatok, technikai eszközökkel való ellátások,prémiumok, jutalmak, ruhapénzek, stb., stb.), az egészségügyi ellátás területén nem lenne szabad kiemelt kategóriát megszabni senki „ember fiának”, esetleg azoknak, akik tized részét sem kertesték annak, amit a Horn, Medgyessy, Simor, Tabajdi, Bajnai, Kóka és hasonszőrű társaik (beleértve az 1989 végétől miniszteri (és államtitkári) kategóriában lévő személyeket, akik számára törvény biztosítja a kiemelt /pontosabban értékálló/ nyugdíj folyósítását).

17.

Az első és a második világháború után hazánknak (mint agresszornak) jóvátételt kellett fizetni, MIKOR KAPUNK JÓVÁTÉTELT , A SZOVJETEK 1956-OS (Jelcin elnök által is elismert) AGRESSZIÓJA UTÁN?

18.

A háromszoros DEZERTŐR, katonai ESKÜJÉT MEGSZEGŐ, tiszt és tábornok társait BESÚGÓ, minden rendszert KISZOLGÁLÓ, képtelen HAZUGSÁGOKAT HIRDETŐ, önmagát KITALÁLT TITULUSSAL FELRUHÁZÓ Király Béláról mikor jelentetik meg az illetékesek az igazságot?Mikor kér bocsánatot Romsics Ignác akadémikus, a Király Béláról írt (minden mondatában hamis) nekrológért?

19.

Megfelel-e a valóságnak az, hogy Boross Péter, aki évek óta az ’56-os forradalmárok pénzügyi támogatását kezeli (intézi), anno dacumál ELÜLDÖZTE A VENDÉGLÁTÓ VÁLLALATTÓL azokat a szakembereket, akik (szerinte)rész vettek az „ellenforradalomban”, még akkor is, ha letöltötték a büntetésüket?

20.

Igaz-e az, hogy a „Kék Fény” egykori „felkapott” szerkesztője Szabó László, a Népszabadságban írt dörgedelmes cikkében sérelmezte, hogy az „ellenforradalmárok” hozzátartozói a vendéglátó üzemekben rejtőzködnek?Ennek a cikknek köszönhető, hogy a kivégzett Pálinkás (Pallavicini) Antal őrnagy özvegyét (Dudás Ilonkát) „KIRÚGTÁK” A DUNA PARTI MATRÓZ KOCSMÁBÓL, AHOL KONYHAI MOSOGATÓKÉNT DOLGOZOTT, hogy 6 éves kislányát feltudja nevelni!

21.

Hogyan és mennyi pénzt tudott „összekuporgatni” Fekete János, a KÜLFÖLDI KÖLCSÖNÖK FELVÉTELÉNEK EGYKORI AKTÍV SZORGALMAZÓJA ÉS VÉGREHAJTÓJA, abban a „kőkemény” időszakban, amikor 10-15 „dugi” dollárért földönfutókká tettek embereket? Vajon milyen trükköt alkalmazott, hogyIzraelben és Ausztráliában is komoly összegeket invesztálhatott be rejtett tartalékainak növelésére?

22.

Mikorra várható, hogy az érintett ILLETÉKESEK IQ-ja eléri azt az értéket, amely lehetővé teszi számukra megérteni, hogy BELOVAI ISTVÁN NEM VOLT KÉM? Neki köszönhetik mindenüket, életüket, pozíciójukat, hazánk létét és Európa vagy a világ békéjét?!

23.

Torgyán József és hívei mikor veszik észre, hogy hordószónoki módszerrel csak ideig-óráig lehet az uborkafa legfelsőbb ágain üldögélni? ÜGYVÉDBŐL, ÜGYNÖKBŐL, HAZUDOZÓBÓL, KAMÉLEONBÓL, TUTSEK VÉRBÍRÓMUNKATÁRSÁBÓL soha nem lesz elismert kisgazda vezér vagy politikus!

24.

A Rákosi- Kádár korszakokban, mikor kritizálták Nyugatról a BUHARIN-SZTALIN-FÉLE ALKOTMÁNYUNKAT VAGY A SAJTÓSZABADSÁG HELYZETÉT?

25.

Meddig fogja még csúfítani fővárosunkat Gyurcsány, Kosáry és BocskaiVASDORONGOKBÓL ÖSSZETÁKOLT OTROMBA KINÉZETŰ „sirató-fala”a Dózsa György úton?

26.

Meddig VEZETHETI MÉG A NEMZETI SZÍNHÁZAT AZ „ÍZLÉSFICAMBAN” SZENVEDŐ, kisé bomlott agyú Alföldi Róbert? Miért nemdirigálhat egy pinceszínházat vagy bábszínházat, ha már egyes perverz hajlamúakcsak nézőként (kisebb, nagyobb társaság tagjaként) képesek kielégíteni abnormális igényeiket?

27.

A szélsőjobboldali pártok tiltása és hajdani gonosztevőik felelősségre vonásamellett, miért nem tiltják (sok helyen) a kommunista pártokat és miért nem vonják (akár posztumusz is) felelősségre azokat a véreskezű leaderüket (és csürhéiket), akik emberek irtásában, kegyetlenkedésekben, önkényeskedésben, harácsolásbanés terrorizálásban nagyságrendileg múlták felül a jobboldali banda elítélendőtetteit? Vajon mivel magyarázható ez a kettős mérce, valamint a Justitia mellőzése?

28.

Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer, Szanyi, Tabajdi, Göncz (Kinga), Lendvai, Szekeres, Kuncze, Vadai, Kovács, Havas és eszmetársaik vajon mennyi ideig kritizálhatták volna Rákosit vagy Kádárt? Az évtizedeken át hazudozóNÉPSZABADSÁG „túlélését” melyik egykori jobboldali vagy konzervatív lap produkálta 1945-után? Vajon a Heti-Hetes röhencsei hány adást értek volna meg (szép honoráriumért) az egypártrendszer főgurui, valamint gazdasági, politikai és erkölcsi vétségeik kigúnyolását (emlegetését, kritizálását) követő produkciójuk után?

29.

Pintér Sándor belügyminiszter miért nem lép fel határozottabban a randalírozókkal, a bűnözőkkel, az egykori nemzetvesztőkkel, hazaárulókkal és/vagy jogtalan vagyonszerzőkkel szemben? Miért lehet hatalmas rendőri erőkkel oltalmazni a melegek felvonulását, és miért nem kapnak hasonló védelmet a nemzeti szervezetek demonstrációi? Mi lehet az oka, hogy egyes rendőri akciók még mindig az ÁVH módszereit tükrözik?

30.

Meddig tűrhető még, hogy egyes magas beosztású ”illetékesek” olyan undorítómódon viselkedjenek a kérdező riporterekkel szemben, mintha kutyákat hessegetnék el egy grund közelében? Minek az a sok szóvivő, miért kapják a mérhetetlenül magas fizetést a nagyfőnökök, ha („bokros teendőik” mellett) csakszóvivői közvetítéssel informálják a közvéleményt. Az sem ritkaság, hogy egy főnöki tájékoztatón az érintett főnök mellett a szóvivő is ott „feszeng”, és nincsen megsértődve amiért „nem viheti a szót”.

31.

Meddig tartható még fenn, hogy egyes közéleti személyek, felelős beosztásban lévők, garázdák, bűnösök vagy szabálytalankodók (a személyiségi jogokra hivatkozva) csak letakart arccal mutathatók be a tévében? Azok akik bűnelkövetésre készülnek, számoljanak azzal, hogy a nyilvánosság előtt is be lesznek mutatva. Ez is visszatartó tényezőnek számít, és ezért számos országban még a fényképeiket is kiteszik a munkahelyükön. Gyakran látható, hogy a leleplezett (lefogott vagy bíróság elé állított) bűnöző letakarja az arcát, mert szégyelli magát a közvélemény előtt. Ne hivatkozzon személyiségi jogokra az, aki titokban vagy nyíltan törvényt sért, másokat megkárosít vagy bántalmaz, számoljon azzal, hogy sokan megismerik vagy felismerik, és esetleges fel nem fedetttetteire is fény derül!

32.

Mikor hoznak rendeletet fővárosi vagy kerületi szinten (ott ahol erre lehetőség van) a lakóházak (bérlemények) előtti útszakasz füvesítésére vagy más növényekkel történő kialakítására? Hazánktól nyugatra szinte nem található a házak előtt elhanyagolt földdarab, kiszáradt növényzet vagy szemetes terület. Többször javasoltam már a környezetvédő minisztereknek, illetve egyes polgármestereknek, hogy hozzanak rendeletet a zöldterületek fejlesztésére, hiszen ezek nem igényelneknaponta 8-10 perces munkát sem. A hó eltakarításhoz hasonlóan kötelezni kellene azokat a lakókat ennek kis munkának az elvégzésére, akik csak a lakásuk (vagy a kerítésük) ajtaján belül tartanak rendet (?), a környezetük pedig nem érdekli őket. Megoldható lenne az is, hogy kerületenként egy-egy kisebb brigád gondozná ezeket a területeket ha a lakó nem akarja, nem tudja vagy nem képes rá, illetvehuzamosabb ideig távol van az otthonától. Az USA-ban például semmilyen kifogást nem vesznek figyelembe, az elhanyagolt zöldterület gazdáját mindennemű vizsgálat nélkül megadóztatják. Megfelelő hozzáállással meg lehetne oldani ezt a problémát és szebbé lehetne tenni a városképet. Évek óta nem kapok választ az ILLETÉKESEKTŐL, a XV. kerületi polgármester például (elődjéhez hasonlóan!) még csak (immáron három hónapja) a fogadóóráira sem volt képes bejegyezni, az elküldött e-maileket is válasz nélkül hagyták, bele értve a helyi újságok (észrevételek után esengő) rovatvezetőit is. No comment!

Befejezésként: reménykedjünk, hogy a fenti kérdésekre és problémákra választ kapunk vagy megoldást születik a jövőben, legkésőbb 78,5 év múlva, hiszen „Isten malmai is lassan őrölnek”, nem szabad türelmetlennek lennünk.

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...