Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Szétverték az újvidéki Petőfi művelődési központ helyiségeit
2011.09.26 / 11:42 Vajdaság Ma Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Még nem tudni, hogy az eset mikor történt. Márton Bálind Teodóra, a Telepen levő Petőfi Sándor MMK elnöke a Vajdaság Mának azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint szombaton 14 órakor zárták be az épületet, mert akkor zárult az utólsó hétvégi szakköri munka. Ma reggel, a nyitáskor, találta ilyen állapotban az épületet az egyik alkalmazott.


"A nyomok alapján nem a főbejáraton, hanem a belső udvar, vagyis a raktárépület felől mentek be a főépületbe. A folyósón randalírozás jelei, a nagytermet teljesen szétverték. Sírva fakadtam, amikor benéztem. Szerintem ezt nem egy ember tette" - nyilatkozta a Petőfi MMK elnöke a Vajdaság Mának telefonon. Hozzátette, hogy jelenleg a rendőrökkel együtt a helyszínelőket várják, nem mehet senki be az épületbe.


"Feltehetően nem mentek fel az emeletre, ahol az iroda és a klubhelyiség van" - mondta Márton Bálind, emlékeztetve arra, hogy néhány éve, az előző betörés esetében egyértelmű volt, hogy az irodába irányultak a tettesek, és ott pénzt kerestek.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...