Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Szétverték az újvidéki Petőfi művelődési központ helyiségeit
2011.09.26 / 11:42 Vajdaság Ma Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Még nem tudni, hogy az eset mikor történt. Márton Bálind Teodóra, a Telepen levő Petőfi Sándor MMK elnöke a Vajdaság Mának azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint szombaton 14 órakor zárták be az épületet, mert akkor zárult az utólsó hétvégi szakköri munka. Ma reggel, a nyitáskor, találta ilyen állapotban az épületet az egyik alkalmazott.


"A nyomok alapján nem a főbejáraton, hanem a belső udvar, vagyis a raktárépület felől mentek be a főépületbe. A folyósón randalírozás jelei, a nagytermet teljesen szétverték. Sírva fakadtam, amikor benéztem. Szerintem ezt nem egy ember tette" - nyilatkozta a Petőfi MMK elnöke a Vajdaság Mának telefonon. Hozzátette, hogy jelenleg a rendőrökkel együtt a helyszínelőket várják, nem mehet senki be az épületbe.


"Feltehetően nem mentek fel az emeletre, ahol az iroda és a klubhelyiség van" - mondta Márton Bálind, emlékeztetve arra, hogy néhány éve, az előző betörés esetében egyértelmű volt, hogy az irodába irányultak a tettesek, és ott pénzt kerestek.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...