Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor miniszterelnök Donald Trupm-nál, az Egyesült Államok elnökénél
2019.05.14 / 12:19 Index Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Aggodalommal figyeljük, hogy Mr. Donald Trump fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt.

● A különbség a két vezető között nem is lehetne nagyobb, Mr. Trump képviseli a legfelsőbb emberi értékeket, a szabadságot, a függetlenséget. — Orbán Viktor ezzel szemben a kommunizmus barbárságát, mely mindmáig fejében kitörölhetetlenül ott van.

● Apró jelekből arra lehet következtetni, a két vezető megbeszélése ideges, feszült légkörben zajlott. Mr. Trump minden bizonnyal szóvá tette a magyar demokrácia válságos helyzetét, mely egy nyugat-európai gazdasági- és katonai tömbhöz tartozó ország részéről méltatlan.

● Lásd még:

Összeborulás helyett kőkemény érdekharc várható az Orbán–Trump-találkozón

 

Orbán: Magyarország semmifajta ideológiai, külső nyomást nem fogad el a Kínával való együttműködésben

 

 

Demokrata és republikánus törvényhozók is tiltakoztak

2019.05.11.

A hétvégén republikánus és demokrata szenátorok és képviselők is tiltakoztak Orbán Viktor washingtoni látogatása ellen. A szenátus külügyi bizottságának republikánus elnöke és a hozzá csatlakozók, továbbá a képviselőház több szakpolitikusa is aggodalmát fejezte ki a magyar demokrácia állapota miatt.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...

Dunai hajószerencsétlenség a Margit hídnál

Heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó szerda este a fővárosban, a Dunán a Parlamentnél, és az egyik elsüllyedt. A balesetnek hét könnyű sérültje van, őket kihűléses...