Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor huszonkettedik évértékelő beszéde 2020
2020.02.16 / 22:56 HírTV Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Miniszterelnökünk szavai megdöbbentőek: szakadataln sorosozás, Antall József és Horn Gyula dicsőítése (a videón a 18"-től). Jócskán kommunistázott, elhallgatva, hogy ő is az. Gyurcsányt kesztyűs kézzel kezelte, benne csak egy kivetnivalót talált, az öszödi beszédét. Különben (, ha nem derül ki) őt is a jófiúk közé sorolná.

● A miniszterelnök meghírdette a Nemzeti Konzultációt. — Pénzkidobás és üres kampányfogás, de senki sem veszi komolyan.

● A miniszterelnök valótlanságott állított, mikor kijelentette: „A pénzért pedig származásra való tekintet nélkül mindenkinek meg kell dolgozni.” — kivéve: Mészáros, Rogán, Orbán-klán, Fidesz-nyalók.

● A miniszterelnök valótlanságott állított, mikor általános adócsökkentésről beszélt. Elhallgatva a korrekció jelentéktelen és egyenlőtlen voltát (pl.: 27%-os Áfa, mely a világon a legmagasabb és a szegényeket sújtja legjobban).

● A beruházások (1700 milliárd ft.) 60%-a keletről érkezett. — És ennek ára?? Az 1020 milliárd a bruttó hazai termékhez képest nem túl magas (kb. 0.6%), a honvédelmi kiadások fele. (A KSH nem szolgáltat friss adatokat és elmozdulásokat sem jelez.)

Orbán „keleti nyitás”-a nyugati befektetők számára riasztó és hazánknak több kárt okoz, mint hasznot hoz.

● A nemzeti hadseregnek magas mércét állított, ám nem említett kézzel fogható tényeket.

● Magyarországot mindenek elé állította, elhallgatva hogy ő maga és pártja hazánkból a legkorrutabb országot csinálta az EU-ban Bulgária után. — Tehát az önzetlenség és hazaszeretett egyszerűen hiteltelen.

● Orbán támadást indított a független igazságszolgáltatás ellen (bírók, ügyvédek).

 

Idevágó linkek:Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán. Rendesen röpködtek a milliók a 80-as, 90-es években.

 

Országok GDP szerinti listája (nominális) Wikipédia (2018-as adatok)

 


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Hajmeresztő a kormány hozzáállása a koronavírus járványhoz – Tisztelgünk az egészségügyben dolgozók előtt

Az Orbán Viktor által hozott koronavírus-intézkedések intenzívebbé tehetik az EU és Magyarország közötti nézeteltéréseket, következésképpen gyengíthetik a forintot.

Lélegeztetőgépen a magyar egészségügy

Magyarországon az elmúlt években ha megszorításokra volt szükség, mindig az egészségügytől és oktatástól vettek el, holott nincs erős gazdaság jól működő egészségügy és...

Ellepték a kínai lakásvásárlók Budapestet

Tavaly a 3732 eladott lakásból 1696 került kínaiakhoz. — Orbán Viktor szerint nincs migráció.