Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor évértékelő beszéde
2016.02.28 / 21:31 InfóRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

„Rend Párt”-vélemény:

● Miniszterelnökünk kiemelte, mily nehéz volt a kommunizmus utáni átállás és 2014-re sikerült lezárni a múltat, ettől kezdve vett Magyarország repülőrajtot.

Szerintünk Magyarország gazdaságilag és a társadalmi fejlődést tekintve zsákutcába került. Ékes bizonyítéka ennek a magas elvándorlási szándék, a bérek alcsony vásárlóereje, a magas adók, elvonások és járulékok, a népességfogyás, a közszférában alkalmazottak elégedetlensége (orvosok, ápolók, tanárok, rendőrök) és a magánszférában általánossá vált embertelen munkakörülmények. A hajléktalanságot, a teljes elszegényedést és lecsúszást eddig egyik kormány sem akarta és tudta kezelni. Miniszterelnökünk sem kíván a kérdéssel érdemben foglalkozni. A munkahelyteremtés az utcán élőknek semmiféle felemelkedési lehetőséget nem jelent.

● Orbán Viktor külpolitikája „békepárti”. A környező országok (Románia, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna) magyar kissebbségeivel szembeni elnyomó, emberi jogokat sértő politikával szembeni, minden körülmények közötti békepártiság egyenlő a hazaárulással.

Az EU-val szembeni durva, modortalan fellépés hosszútávon nem kifizetődő. Orbán ezt nagyon jól tudja, de pillanatnyilag képtelen a migránsválság kezelésére. Ez nem más mint alkalmatalnságának beismerése. Az ország „megvédése” Brüsszellel szemben kifogás, totális populizmus, ami soha nem vezetett sehova csak konfliktusokhoz.

Orbán állítása, mely szerint Brüsszel hangneme Magyarországgal szemben durva, nyers és agresszív, nem stimmel. Pont ő modortalan, neveletlen és nem tartja be a diplomácia írott és íratlan szabályait. Ennyi év magas szintű politizálás után ez fejlődésképtelneségének, rugalmatlanságának és nivótlanságának bizonyítéka, – ezek igazi kommunista jellemvonások.

● Orbán önmagát a keresztény Európa védelmezőjének tünteti fel. Bizar állítás ez egy kommunista, egykori KISZ-aktivista szájából. – Ez kiválóan mutatja Orbán fogalomrendszerének átjárhatóságát, megfoghatatlanságát és tetszőlegességét.

Orbán Viktor gondolatvilága és beszédének retorikája kommunista múltját idézi, fasiszta-diktatórikus becsengéssel: kitartóan szedni a lábunkat, menni előre céltudatosan, önbizalommal - fogalmazott a kormányfő. (Értsd: utána a nagy nemzetvezető után, útmutatásait követve. Hol élünk valójában; Észak-Koreában, vagy Oroszországban?)

● „A politikának a valóságon kell alapúlnia.” mondta Orbán Viktor február 28-án. Az ő politikájának valósága: az egó, a hatalommegtartás, klientúrájának kiszolgálása, az emberek, a nemzet érdekképviseletéhez nincs köze.

§

«»

csillag, szorzójel: *****

Erdély ma: Dühös románszakértő

Aussagen:

----------

Magyar Nemzeti „Rend Párt”-vélemény:

1.

2.

3.

4.

„Rend Párt”-véleménye:

● Amerikának tele a hócipője ezzel a politikuscsürhével.

Elérhetőségeim  / Erreichbarkeit:

------------------------------------

Tisztelettel üdvözli:

Gazdag Ferenc

1051   Budapest

Hercegprímás u. 7.

tel. (vonalas):          +36   1-266 93 37

mobil:             +36 20-325 11 65

drótposta:               Gazdag.Ferenc@gmail.com

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...

Dunai hajószerencsétlenség a Margit hídnál

Heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó szerda este a fővárosban, a Dunán a Parlamentnél, és az egyik elsüllyedt. A balesetnek hét könnyű sérültje van, őket kihűléses...

EU választások és nemzetközi kitekintés

427 milló európai polgár szavazhatott a május 23-26-i EU választásokon. A részvételi arány az 5 évvel ezelőttit messze felülmúlta. Magyarországi eredmények itt, EP-választás 2019....