Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor elérte hatalma csúcsát – innen csak lefelé
2018.09.13 / 12:25 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Sargentini-jelentés évekre visszamenő megalapozott tényekre támaszkodik, melyben a korrupció, az EU-s támogatások elcsalása, a hatalommal és befolyással való visszaélés (lásd: jogalkotás és jogrend, független ügyészség hiánya) központi szerepet játszik. – Orbán Viktor ellenben Brüsszelben 2018. szeptember 12-i beszédében Magyarország elleni összeesküvésről szónokolt, Magyarország megbüntetéséről a menekültválság kapcsán.

● A 24.hu cikke Orbán Viktor miniszterelnökünket távlatokban gondolkodó, nagyra törő, rendkívüli államférfiként mutatja.

Véleményünk szerint miniszterelnökünk posztjára alkalmatlan, téveszméktől szenvedő, egoista kártevő. – Vágyálmai örökre álmok maradnak, – szerencsére!

Javasoljuk mondjon le és vonuljon vissza a politikából.

Orbán Viktor az EU-ban nemkívánatos személy, itthon hős. – Meddig?

További ajánlás:

Euronews-felmérés: A magyarok többsége szerint fair döntés született az EP-ben. És azzal is egyetért a többség, hogy a döntés a kormány cselekedeteire, nem az országra vonatkozik.

Gulyás Gergely: A Sargentini-jelentést nem fogadta el az EP

Már Török Gábor is azt mondja Orbánról, amit Moldova György még szatíraként írt meg

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

A munkatörvénykönyv módosítása – A tüntetők oldalán

Kormányellenes tüntetések bénítják a főváros közlekedését. Feltünően sok fiatal vonul. A tüntetők közt igen jelentős elkeseredettséget lehet érezni, sokan jelszavakat...

Az Európai Uniónak reformra és újratervezésre van szüksége

Kelemen Hunor kifejtette: az RMDSZ Európa-párti, és meggyőződése, hogy Románia az unió nélkül nem lenne sikeres ország, ezért veszélyesnek tartja az EU-ból való kilépésről szóló...