Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor elérte hatalma csúcsát – innen csak lefelé
2018.09.13 / 12:25 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Sargentini-jelentés évekre visszamenő megalapozott tényekre támaszkodik, melyben a korrupció, az EU-s támogatások elcsalása, a hatalommal és befolyással való visszaélés (lásd: jogalkotás és jogrend, független ügyészség hiánya) központi szerepet játszik. – Orbán Viktor ellenben Brüsszelben 2018. szeptember 12-i beszédében Magyarország elleni összeesküvésről szónokolt, Magyarország megbüntetéséről a menekültválság kapcsán.

● A 24.hu cikke Orbán Viktor miniszterelnökünket távlatokban gondolkodó, nagyra törő, rendkívüli államférfiként mutatja.

Véleményünk szerint miniszterelnökünk posztjára alkalmatlan, téveszméktől szenvedő, egoista kártevő. – Vágyálmai örökre álmok maradnak, – szerencsére!

Javasoljuk mondjon le és vonuljon vissza a politikából.

Orbán Viktor az EU-ban nemkívánatos személy, itthon hős. – Meddig?

További ajánlás:

Euronews-felmérés: A magyarok többsége szerint fair döntés született az EP-ben. És azzal is egyetért a többség, hogy a döntés a kormány cselekedeteire, nem az országra vonatkozik.

Gulyás Gergely: A Sargentini-jelentést nem fogadta el az EP

Már Török Gábor is azt mondja Orbánról, amit Moldova György még szatíraként írt meg

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...