Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Orbán Viktor elérte hatalma csúcsát – innen csak lefelé
2018.09.13 / 12:25 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Sargentini-jelentés évekre visszamenő megalapozott tényekre támaszkodik, melyben a korrupció, az EU-s támogatások elcsalása, a hatalommal és befolyással való visszaélés (lásd: jogalkotás és jogrend, független ügyészség hiánya) központi szerepet játszik. – Orbán Viktor ellenben Brüsszelben 2018. szeptember 12-i beszédében Magyarország elleni összeesküvésről szónokolt, Magyarország megbüntetéséről a menekültválság kapcsán.

● A 24.hu cikke Orbán Viktor miniszterelnökünket távlatokban gondolkodó, nagyra törő, rendkívüli államférfiként mutatja.

Véleményünk szerint miniszterelnökünk posztjára alkalmatlan, téveszméktől szenvedő, egoista kártevő. – Vágyálmai örökre álmok maradnak, – szerencsére!

Javasoljuk mondjon le és vonuljon vissza a politikából.

Orbán Viktor az EU-ban nemkívánatos személy, itthon hős. – Meddig?

További ajánlás:

Euronews-felmérés: A magyarok többsége szerint fair döntés született az EP-ben. És azzal is egyetért a többség, hogy a döntés a kormány cselekedeteire, nem az országra vonatkozik.

Gulyás Gergely: A Sargentini-jelentést nem fogadta el az EP

Már Török Gábor is azt mondja Orbánról, amit Moldova György még szatíraként írt meg

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Orbán Viktor miniszterelnök Donald Trupm-nál, az Egyesült Államok elnökénél

A két vezető a négyszemközti megbeszélés után az ovális irodában sajtónyilatkozatot tett. Trump megköszönte Orbánnak, hogy ott van. Szerinte Orbánt Európa-szerte tisztelik. Azt...

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...