Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Navracsics Tibor: Adok egy évet a Fidesznek
2020.01.09 / 16:37 hvg.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

 

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Szerencsére a magyar választók nem hülyék, még akkor is ha a kormány annak nézi.

● A rendszerváltás óta több (kormányzó) párt zuhant a semmibe és szünt meg. — A Fidesz is erre a sorsra juthat.

● Török Gábor megjegyzése a „belső ellenzék”-ről, már önmagában is (palota) „forradalmi”. A kérdés, mikor lesz ebből valódi forradalom a Fideszben.

● A Rend Párt az ellopot, valódi rendszerváltás híve, és alternatívát kínálunk a választóknak. Nem dobunk mentőövet senkinek.

 

Lásd:

 


24.hu, 2020. 01. 04. 08:22

Török Gábor: Nem biztos, hogy Orbán három év múlva is meghatározó szereplő lesz

„Elképesztő látni, hogy a Fideszben sokan úgy vélik, már el is bukták a 2022-es választást” – mondta a Népszavának adott interjúban Török Gábor politológus, aki ugyanígy túlzónak érzi az ellenzék hurráoptimizmusát az önkormányzati választás után.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Jakab Péter a Jobbik új elnöke

Ellenjelölt nélkül, a Jobbik kongresszusi küldötteinek 87,8 százalékának szavazatával Jakab Pétert választották a párt elnökévé.

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, és ezt a büntető törvénykönyv szankcionálja - ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara a kormánynak. "A paraszolvencia súlyosan káros...

Orbán bosszúja lesújt rátok

Orbán Viktor a Terror Háza előtti 1956-os megemlékezésen 2018. október 23-án (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett) A hibákat beismerni sosem fogja, ez szemében a gyengeség jele lenne, a...