Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Nápszavazás, 2016. október 2. – Bojkottfelhívás
2016.09.18 / 18:55 Rend Párt Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

MNRP vélemény:

● Demográfiai változások (lásd: migránsválság) minden esetben meghatározó jellegel bírnak egy ország jövőjét tekintve. – Magasan fejlett társadalmi rendszer képes kezelni ezt a kérdést és integrálni a betelepülőket (Svájc, USA, Uganda, Latin-Amerika).

● A migránsválság (és a népszavazás) kiváló lehetőséget jelent a problémákról való figyelemelterelésre (elvándorlás, alacsony életszínvonal és szegénység, korrupció, az oktatás és az egéeszségügy válsága stb.). Azok akik támogatják Orbán Viktort és a Fideszt, vele együtt a nemzetmentő szerepében tetszeleghetnek.

● Fogalomzavar, a feltett kérdés: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

A migránsválság megoldására a népszavazás intézménye alkalmatlan. Összeurópai kérdésekben az EU-komissziók (exekutív testületek) felelősek, melyek a migránsválság veszélyeit hosszú ideig nem ismerték fel. Mentségükre legyen mondva, hogy az EU-nak eddig nincs egységes menekültpolitikája, minden tagország belátása szerint kezelte vagy nem kezelte a kérdést.

Az EU-komissziók (és az EU külügyminiszterek) úgyszintén nem ismerték fel, mily fontos az EU-n kivüli határországokkal (lásd: Törökország, Észak-Afrika) való együttműködés, problémák felismerése és helyben történő kezelése.

A népszavazás eddig 1490 migráns befogadásáról szól, – ami nevetségesen alacsony szám az ázsiai, arab, török, néger bevándorláshoz képest. 20-25 évvel ezelőtt, egészen napjainkig vajon hozzájárultak ehhez a választók, vagy az Orsszággyűlés?

Az EU-jog átvétele korlátozhatja az Országyűlés törvényalkotását, a kormány, a minisztrerek (és minisztériumok) tevékenységét. Ezt a nép 2003. április 12-én döntötte el.

A magyar kormány (, de az olasz, görög, spanyol kormányok is) a migránsválság kapcsán számos jogsértést követett el a többi tagország kárára, tk. a Schengeni Egyezmény megsértését.

● A jelenleg már hazánkban élő nagyszámú (il-)legális bevándorlóról nincs pontos számadat. Ezt a problémát sem kezelik a magyar hatóságok a megfelelő módon. Az október 2-i népszavazás erre a kérdésre nem terjed ki.

● A terrorizmus ürügyként szólgál. Belekeverése a népszavazásba problémák összemosását jelenti.

● Az október 2-i népszavazás valójában Orbán Viktor népszerűségi mutatója lesz. – egy kockázatos és veszélyes vállalkozás. – Maradjon otthon!, így üzenjünk Brüsszelnek megvagyunk Orbán Viktor nélkül is!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Ellenzéki tömeg – Fidesz és Orbán ellenes tüntetés

Több mint százezren tüntettek a hétvégén (2018.4.11.-14.), és nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is. Új választást akarnak és szombaton újra utcára mennek. Vendégünk volt Gyetvai...

Egyesített amerikai-, britt-, francia légicsapás szíriai célpontok ellen

A nyugati hatalmak szerint az orosz-szír erők április hetedikén vetettek be vegyifegyvert a még lázadó kézen lévő városban. Az orosz védelmi miniszter közben bejelentette: annak...

Választás 2018. április 8. – Gyözött a demagógia, győzött a populizmus – hazugok, szélhámosok, csalók, tolvajok a Parlamentben

98,6 százalékos feldolgozottsági adatoknál a Fidesz-KDNP mandátumok száma a Parlamentben: 134, ez elegendő a kétharmados többséghez. Jobbik: 25, MSZP-Párbeszéd: 20, DK: 9, LMP: 8,...