Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Nápszavazás, 2016. október 2. – Bojkottfelhívás
2016.09.18 / 18:55 Rend Párt Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

MNRP vélemény:

● Demográfiai változások (lásd: migránsválság) minden esetben meghatározó jellegel bírnak egy ország jövőjét tekintve. – Magasan fejlett társadalmi rendszer képes kezelni ezt a kérdést és integrálni a betelepülőket (Svájc, USA, Uganda, Latin-Amerika).

● A migránsválság (és a népszavazás) kiváló lehetőséget jelent a problémákról való figyelemelterelésre (elvándorlás, alacsony életszínvonal és szegénység, korrupció, az oktatás és az egéeszségügy válsága stb.). Azok akik támogatják Orbán Viktort és a Fideszt, vele együtt a nemzetmentő szerepében tetszeleghetnek.

● Fogalomzavar, a feltett kérdés: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

A migránsválság megoldására a népszavazás intézménye alkalmatlan. Összeurópai kérdésekben az EU-komissziók (exekutív testületek) felelősek, melyek a migránsválság veszélyeit hosszú ideig nem ismerték fel. Mentségükre legyen mondva, hogy az EU-nak eddig nincs egységes menekültpolitikája, minden tagország belátása szerint kezelte vagy nem kezelte a kérdést.

Az EU-komissziók (és az EU külügyminiszterek) úgyszintén nem ismerték fel, mily fontos az EU-n kivüli határországokkal (lásd: Törökország, Észak-Afrika) való együttműködés, problémák felismerése és helyben történő kezelése.

A népszavazás eddig 1490 migráns befogadásáról szól, – ami nevetségesen alacsony szám az ázsiai, arab, török, néger bevándorláshoz képest. 20-25 évvel ezelőtt, egészen napjainkig vajon hozzájárultak ehhez a választók, vagy az Orsszággyűlés?

Az EU-jog átvétele korlátozhatja az Országyűlés törvényalkotását, a kormány, a minisztrerek (és minisztériumok) tevékenységét. Ezt a nép 2003. április 12-én döntötte el.

A magyar kormány (, de az olasz, görög, spanyol kormányok is) a migránsválság kapcsán számos jogsértést követett el a többi tagország kárára, tk. a Schengeni Egyezmény megsértését.

● A jelenleg már hazánkban élő nagyszámú (il-)legális bevándorlóról nincs pontos számadat. Ezt a problémát sem kezelik a magyar hatóságok a megfelelő módon. Az október 2-i népszavazás erre a kérdésre nem terjed ki.

● A terrorizmus ürügyként szólgál. Belekeverése a népszavazásba problémák összemosását jelenti.

● Az október 2-i népszavazás valójában Orbán Viktor népszerűségi mutatója lesz. – egy kockázatos és veszélyes vállalkozás. – Maradjon otthon!, így üzenjünk Brüsszelnek megvagyunk Orbán Viktor nélkül is!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK JERUZSÁLEMET ISMERI EL IZRAEL FŐVÁROSÁNAK

Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget...

Cseh választások jobboldali győzelemmel

Újabb populista fordulat Európában: parlamenti választást nyert a csehek Donald Trumpja, Andrej Babis. A szlovák származású milliárdos nagyvállalkozó és politikus nem csinál titkot...