Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Megdöbbentő, mit okoz a szorongás és a depresszió
2018.01.29 / 09:46 InfóRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt” véleménye:

● A probláma megnevezése terén egyet értünk a Magyar Pszichiátriai Társasággal, habár nem csak gyermekek és serdülőkorúak mentális zavarairól van szó, hanem a felnőttekéről is.

● Az okok és orvoslások tekintetében eltérő a véleményünk. A Magyar Pszichiátriai Társaság közzétett tájékoztatója túl általános és világméretű jelenségre utal, hiányzik a differenciált felmérés és a megoldási javaslat. Nem lehet mindent az orvoshiányra és pénzhiányra hárítani.

● 2017. januárjában indított egy fiatl csapat összehasonlító blogot a http://partok.blog.hu/ oldalon. Azzal a céllal, hogy kis pártok is megnyilvánulási lehetőséget kapjanak és eszméiket népszerűsíthessék. – Az internetes oldal 2017. márciusa óta nem érhető el, sőt a gmail-es fiókjuk is megszünt.

A fiatal csapat által feltett kérdések között szerepelt: Magyarország három legfontosabb problémája a párt szerint

Erre adott válaszunk:

1. A szétvert, lezüllött, lelkileg sérült, roncs-társadalom, mely önerőből nehezen képes talpra állni. Az országban mindenütt tapasztalható a morális válság, az általános negatív gondolkodás, irigység, durvaság, lekicsinylő, sértő beszéd, agresszív viselkedési formák és öntörvényűség. – Felvetődik a kérdés: Van e valami, ami ezt a társadalmat összetartja?

2. Az elit csődje, és alkalmatlansága a vezetésre, mert korrupt, hozzá nem értő és nincs jövőképe.

3. A (köz-) média pártossága és nívótlansága. A (köz-) média feladata lenne a pártatlan tájékoztatás, a mélységében való informálás, a sokszínűség szavatolása és a társadalmi párbeszéd beindítása, ill. ápolása. A (köz-) média ezen elvárások egyikének sem felel meg.

● Nyílvánvaló, hogy a leki betegségek és a depresszió területén rendszerszintű és történelmi problémáról van szó, melynek gyökere 70, 100, 500, sőt még régebbre visszanyúlik.

Kiemelendő itt a háborúk (I. és II. világháború), a kommunizmus rombolása, az elmaradt rendszerváltás és elitcsere. Azoktól, akik a probléma okozói, nem lehet a megoldást elvárni. Így a leki betegségeket hazánkban kezeletlenek maradnak.

A 2007-ben elhúnyt színművész, Kaszás Attila szavaival: A nemzet lelkével foglalkozni kell.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világgazdasági fórum (WEF) Davoszban 2018.01.25. – «End of Nation»

Az elszigetelődés és a protekcionizmus nem megoldás azokra a gazdasági kihívásokra, amelyekkel a világ országainak szembe kell nézniük - jelentette ki Angela Merkel német kancellár...

Az Egyesült Államokban hétfőtől szünetel a közigazgatás

A költségvetési viták jövő héttől (2018. jan. 22.) megbénitják az Egyesült Államok közigazgatását. Csak létfontosságú közszolgáltatások fognak működni. – Előző eset 2013....

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK JERUZSÁLEMET ISMERI EL IZRAEL FŐVÁROSÁNAK

Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget...