Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Megdöbbentő, mit okoz a szorongás és a depresszió
2018.01.29 / 09:46 InfóRádió Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt” véleménye:

● A probláma megnevezése terén egyet értünk a Magyar Pszichiátriai Társasággal, habár nem csak gyermekek és serdülőkorúak mentális zavarairól van szó, hanem a felnőttekéről is.

● Az okok és orvoslások tekintetében eltérő a véleményünk. A Magyar Pszichiátriai Társaság közzétett tájékoztatója túl általános és világméretű jelenségre utal, hiányzik a differenciált felmérés és a megoldási javaslat. Nem lehet mindent az orvoshiányra és pénzhiányra hárítani.

● Ebben az összefüggésben megemlítjük, hogy 2017. januárjában indított egy fiatl csapat összehasonlító blogot a http://partok.blog.hu/ oldalon. Azzal a céllal, hogy kis pártok is megnyilvánulási lehetőséget kapjanak és eszméiket népszerűsíthessék. – Az internetes oldal 2017. márciusa óta nem érhető el, sőt a gmail-es fiókjuk is megszünt.

A fiatal csapat által feltett kérdések között szerepelt: Magyarország három legfontosabb problémája a párt szerint

Erre adott válaszunk:

1. A szétvert, lezüllött, lelkileg sérült, roncs-társadalom, mely önerőből nehezen képes talpra állni. Az országban mindenütt tapasztalható a morális válság, az általános negatív gondolkodás, irigység, durvaság, lekicsinylő, sértő beszéd, agresszív viselkedési formák és öntörvényűség. – Felvetődik a kérdés: Van e valami, ami ezt a társadalmat összetartja?

2. Az elit csődje, és alkalmatlansága a vezetésre, mert korrupt, hozzá nem értő és nincs jövőképe.

3. A (köz-) média pártossága és nívótlansága. A (köz-) média feladata lenne a pártatlan tájékoztatás, a mélységében való informálás, a sokszínűség szavatolása és a társadalmi párbeszéd beindítása, ill. ápolása. A (köz-) média ezen elvárások egyikének sem felel meg.

● Nyílvánvaló, hogy a leki betegségek és a depresszió területén rendszerszintű és történelmi problémáról van szó, melynek gyökere 70, 100, 500, sőt még régebbre visszanyúlik.

Kiemelendő itt a háborúk (I. és II. világháború), a kommunizmus rombolása, az elmaradt rendszerváltás és elitcsere. Azoktól, akik a probléma okozói, nem lehet a megoldást elvárni. Így a leki betegségeket hazánkban kezeletlenek maradnak (lásd: hajléktalanok, mélyszegénységben élők, szenvedélybetegek, idősek, elhanyagolt családban nevelkedettek, stb.).

A 2007-ben elhúnyt színművész, Kaszás Attila szavaival: A nemzet lelkével foglalkozni kell.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...