Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Május 1. 1886 óta ünnep
2013.05.01 / 23:19 WIKIPEDIA Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Magyar Nemzeti Rend Párt-vélemény:

● A munka ünneplése a munkásokra és a kisemberekre való megemlékezés és szociális helyzetük javítása nélkül perverz és demagóg.

● A munkanélküliség kezelésére egyre kevesebb recept áll kormányunk rendelkezésre. Maradnak a teljesíthetetlen igérgetések (1 millió új munkahely 10 év alatt). Orbán Viktor miniszterelnök, a jelentéktelen közmunkát leszámítva, nem volt képes hatékonyan a munkanélküliséggel szemben fellépni.

● A Mercédes és Opel nagyberuházásokkal szemben ott van a kisvállalkozások munkehelyvesztése. A mérleg egyértelműen negatív.

● Egyenlőtlen partnerek között nincs fair (munka)szerződés. Ezért a mukások érdekeinek képviselete független szakszervezetek nélkül lehetetlen. A mai helyzet mutatja: minden szakszervezet az államtól függ és minden szakszervezeti vezető állami alkalmazott (direkt vagy indirekt) módon. Ostoba, diszfunkcionális és átláthatatlan képviseleti rendszer.

● A félelem a munkahelyvesztéstől, a „vörös bárók”-nak való kiszolgáltatottság még sohasem volt ilyen nagy Magyarországon mint ma. A munkások reflexe: szolgalelküség, letargia és a túlélésre való berendezkedés. – Nem túl jó perspertíva, de van más?

● A munka fizetés nélkül”, mely elterjedt jelenséggé vált az ipari társadalom előtti rabszolgaság korát idézi.

● A legnehezebb helyzetben a fiatalok és 50 felettiek vannak.

● A megoldásoknak fenntről kellene érkezni, – de politikai elitünk süket és vak, nem érti a társadalom helyzetét és kezelni sem képes azt. Fontosabb a hatalom, a zsíros posztok megtartása, mint a megoldás megtalálása.

A Magyar Nemzeti Rend Párt felvállalja a a hatékony érdekkpviseletet. Javasoljuk a természetellenesen, államilag fenntartott szakszervezetek megszüntetését és új valódi érdekképviseletek megszervezését, munkavállalókkal és a munkanélküliekkel együtt.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK JERUZSÁLEMET ISMERI EL IZRAEL FŐVÁROSÁNAK

Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget...

Cseh választások jobboldali győzelemmel

Újabb populista fordulat Európában: parlamenti választást nyert a csehek Donald Trumpja, Andrej Babis. A szlovák származású milliárdos nagyvállalkozó és politikus nem csinál titkot...