Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Június 4., nemzeti gyásznap
2011.06.04 / 23:03 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
1920. június 4., a trianoni békediktátum Versailles-ban. Magyarország elvesziti nemzetének egyharmadát, területének kétharmadát.
1956. június 4., a kommunisták bevezetik Magyarországon az abortuszt. A magzatáldozatok száma 1956 óta nyolcmillióra tehető.
1989 június 4-én, 22 évvel ezen a napon tiporta el a kommunista kínai rezsim az ébredés mozgalmát a pekingi Tiamen téren.
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...