Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Helmut Kohl-t ünnepelni?
2012.09.29 / 00:49 MNRP Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Helmut Kohl-ról a „Rend Párt”-véleménye:

● Kohl szinte megrögzött európai politikus, óriási viziókkal, de a részletekre és következményeire való odafigyelés nélkül. Konok, ügyetlen, csetlő-botló, elegancia és humor nélküli ember. Magánélete tökéletes katasztrófa.

● Kohl kancellársága alatt felvirágzott az autóipar, a gépgyártás, óriási beruházások történtek az infrastruktúrában, de beindult az eladósodás is. Mintha a mi Kádár-korszakunk köszönne vissza kicsiben. – Az Euró bevezetése Helmut Kohl és François Mitterrand nélkül elképzelhetetlen, de Mitterrand volt a „hajtóerő”, a rejtett szándék pedig a DM felszámolása és Németország gazdasági erejének megtörése volt (megjegyzés: sikerült).

● A német újraegyesítés ész nélkül zajlott és messze túlterhelte a költségvetést.

● A mai német háztartások túlterheltek adóval, járulékokkal, sokan kevesebbet keresnek mint 5-10 évvel ezelőtt. Az Euró bevezetése 10-20%-os drágulást hozott – közben a bérek csökkentek vagy változatlanok maradtak. Rengetegen éhbérért dolgoznak és köztük sok a magasan kvalifikált munkaerő. A középosztály süllyed, a szegénység növekszik és a segélyeken élők (Harz IV) száma feltartózhatatlanúl gyarapszik. – Közben a szupergazdagok adóparadicsomokba mentik vagyonukat, az adóelkerülés és adócsalás inkább csínytevés mint bűncselekmény.

● Sok önkormányzat reménytelenül eladósodott, a lezüllés lépten-nyomon tapasztalható. Az etnikai feszültségek (lásd: bevándorlók) folyamatosan növekednek.

● Európa mai válsága a háború utáni demokráciamodelleknek, a német-francia „barátság”-nak és német oldalról Willy Brandt (eredeti neve: Herbert Frahm) kancellárnak, az SPD-nek, a CDU-nak, Helmut Kohl-nak és Angela Merkel-nek köszönhető. Különösen Angela Merkel (eredeti neve: Angela Dorothea Kasner) nem ismerte fel a vészjosló előjeleket és 2005 óta „látványos semmittevéssel” vagy hibát hibára halmozva vezeti Németországot a szakadék felé.

Ki menti meg Európát és Németországot? Nem csoda, hogy feltünik egy Kalóz Párt, a szélsőségek erősödnek, a liberálisok meg jövőre ki fognak esni a Bundestag-ból (országgyűlés)!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...