Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Helmut Kohl-t ünnepelni?
2012.09.29 / 00:49 MNRP Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Helmut Kohl-ról a „Rend Párt”-véleménye:

● Kohl szinte megrögzött európai politikus, óriási viziókkal, de a részletekre és következményeire való odafigyelés nélkül. Konok, ügyetlen, csetlő-botló, elegancia és humor nélküli ember. Magánélete tökéletes katasztrófa.

● Kohl kancellársága alatt felvirágzott az autóipar, a gépgyártás, óriási beruházások történtek az infrastruktúrában, de beindult az eladósodás is. Mintha a mi Kádár-korszakunk köszönne vissza kicsiben. – Az Euró bevezetése Helmut Kohl és François Mitterrand nélkül elképzelhetetlen, de Mitterrand volt a „hajtóerő”, a rejtett szándék pedig a DM felszámolása és Németország gazdasági erejének megtörése volt (megjegyzés: sikerült).

● A német újraegyesítés ész nélkül zajlott és messze túlterhelte a költségvetést.

● A mai német háztartások túlterheltek adóval, járulékokkal, sokan kevesebbet keresnek mint 5-10 évvel ezelőtt. Az Euró bevezetése 10-20%-os drágulást hozott – közben a bérek csökkentek vagy változatlanok maradtak. Rengetegen éhbérért dolgoznak és köztük sok a magasan kvalifikált munkaerő. A középosztály süllyed, a szegénység növekszik és a segélyeken élők (Harz IV) száma feltartózhatatlanúl gyarapszik. – Közben a szupergazdagok adóparadicsomokba mentik vagyonukat, az adóelkerülés és adócsalás inkább csínytevés mint bűncselekmény.

● Sok önkormányzat reménytelenül eladósodott, a lezüllés lépten-nyomon tapasztalható. Az etnikai feszültségek (lásd: bevándorlók) folyamatosan növekednek.

● Európa mai válsága a háború utáni demokráciamodelleknek, a német-francia „barátság”-nak és német oldalról Willy Brandt (eredeti neve: Herbert Frahm) kancellárnak, az SPD-nek, a CDU-nak, Helmut Kohl-nak és Angela Merkel-nek köszönhető. Különösen Angela Merkel (eredeti neve: Angela Dorothea Kasner) nem ismerte fel a vészjosló előjeleket és 2005 óta „látványos semmittevéssel” vagy hibát hibára halmozva vezeti Németországot a szakadék felé.

Ki menti meg Európát és Németországot? Nem csoda, hogy feltünik egy Kalóz Párt, a szélsőségek erősödnek, a liberálisok meg jövőre ki fognak esni a Bundestag-ból (országgyűlés)!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...