Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Hagyó és Demszky a két jómadár. Lesújtó elemzés született a Demszky-rezsim korszakáról – a bűnös még mindig szabadlábon.
2011.10.11 / 13:57 KurucInfó Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
Domokos László (ÁSZ) úgy fogalmazott: bár nem mindegyik adatot lehet összeadni a másikkal, „jelentős közpénzt lehetett volna megtakarítani, ha hamarabb végzi el az Állami Számvevőszék ezt az ellenőrzést”.
A nagyobb tételek között említette a Közraktárak projekt többletszolgáltatási díját, amely 13,2 milliárd, a bevételi előirányzatok megalapozatlanságából adódó 44 milliárd forintot, illetve a BKV beleszámítása nélküli 28,5 milliárd forintos folyamatos eszközromlást. Hozzátette: az előző évi pénzmaradványok igénybevételének tervezése elmaradt, a főváros 237,8 milliárd forintot nem használt fel, miközben egyébként hatalmas hitelállományt is kezel.
(MTI)
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...