Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Hagyó és Demszky a két jómadár. Lesújtó elemzés született a Demszky-rezsim korszakáról – a bűnös még mindig szabadlábon.
2011.10.11 / 13:57 KurucInfó Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
Domokos László (ÁSZ) úgy fogalmazott: bár nem mindegyik adatot lehet összeadni a másikkal, „jelentős közpénzt lehetett volna megtakarítani, ha hamarabb végzi el az Állami Számvevőszék ezt az ellenőrzést”.
A nagyobb tételek között említette a Közraktárak projekt többletszolgáltatási díját, amely 13,2 milliárd, a bevételi előirányzatok megalapozatlanságából adódó 44 milliárd forintot, illetve a BKV beleszámítása nélküli 28,5 milliárd forintos folyamatos eszközromlást. Hozzátette: az előző évi pénzmaradványok igénybevételének tervezése elmaradt, a főváros 237,8 milliárd forintot nem használt fel, miközben egyébként hatalmas hitelállományt is kezel.
(MTI)
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...