Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Háború lesz Iránnal? – Magyarország is érintett
2012.01.23 / 16:38 MTI / DDA / SDA / portfolio.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!


A mai nap mind a 27 tagállam külügyminisztere egyhangulag meghozta a döntést, július 1-től az EU nem vásárol olajat Irántól.

 

InfóRádió:

Az EU olajembargót vezet be Irán ellen

2012. 01. 23. hétfő 09:41

Az Európai Unió fokozatos olajembargót vezet be Irán ellen, hogy ne tudja finanszírozni nukleáris programját - közölte hétfőn egy diplomata.

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-478196


MNRP-kommentár:

A hazai közvélemény középpontjában egy Irán elleni izraeli támadás áll. Most az EU hírdetett Irán ellen olajembargót. Ez felér egy hadüzenettel. – Az amúgy is feszült helyzet felesleges kiélezése.

A magyar külügy ostobasága felfoghatatlan.

Ha eddig valakinek kétsége lett volna, most már világos az EU-ból gyorsan ki kell lépni, zászlóégetés nélkül.

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...