Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Háború lesz Iránnal? – Magyarország is érintett
2012.01.23 / 16:38 MTI / DDA / SDA / portfolio.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!


A mai nap mind a 27 tagállam külügyminisztere egyhangulag meghozta a döntést, július 1-től az EU nem vásárol olajat Irántól.

 

InfóRádió:

Az EU olajembargót vezet be Irán ellen

2012. 01. 23. hétfő 09:41

Az Európai Unió fokozatos olajembargót vezet be Irán ellen, hogy ne tudja finanszírozni nukleáris programját - közölte hétfőn egy diplomata.

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-478196


MNRP-kommentár:

A hazai közvélemény középpontjában egy Irán elleni izraeli támadás áll. Most az EU hírdetett Irán ellen olajembargót. Ez felér egy hadüzenettel. – Az amúgy is feszült helyzet felesleges kiélezése.

A magyar külügy ostobasága felfoghatatlan.

Ha eddig valakinek kétsége lett volna, most már világos az EU-ból gyorsan ki kell lépni, zászlóégetés nélkül.

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...