Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.
2019.06.03 / 15:21 Örök Magyar Haza Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Csendben emlékezünk és nem felejtjük elődeink áldozatvállalását, hősiességét és a rajtunk elkövetett igazságtalanságot.

● Szervezetünk (egyik) legfőbb célja a történelmi Magyarország visszaállítása, beleértve határokat, szellemiséget, erkölcsiséget, toleranciát és elfogadást, tudatot, összetartozást, felelősségvállalást, stb. Meggyöződésünk szerint erre valós esélyünk van. Európának nem érdeke a történelmi igazságtalanságok szőnyeg alá söprése, hanem valós megoldások keresése. — Ám erre az EU intézményrendszere, a jelenlegi európai elit alkalmatlan.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Botránnyal indult az Országgyűlés őszi ülése

Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a választások utáni első őszi ülésnap, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszélt először, értékelve többek között a választást. A...

Önkormányzati választás — Nem erre számított a kormány

Igazából csak 4 kerület maradt ténylegesen fideszes a 23-ból Budapesten. Karácsony kijelentette: Az első dolgom lesz, hogy találkozót kérek Orbántól.

Emlékezz!, 1939. szeptember 1. – kitör a II. világháború

80 évvel ezelőtt tört ki a második világháború. A háború kezdetét szeptember 1-ére teszik, ekkor támadta meg Hitler Lengyelországot. A Szovjetunió Lengyelország elleni támadása...