Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Dunai hajószerencsétlenség a Margit hídnál
2019.05.30 / 19:00 Origó, M1 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A szerda esti tragédiában elhunyt áldozatok hozzátartozóinak őszinte, mély részvétünket nyílvánitjuk ki.

● A hajószerencsétlenség hihetetlen módon árt hazánk nemzetközi megitélésének.

● A tragédia 21.05 órakor, sötétedés után, esőben, rossz látási viszonyok között következett be. A kicsi magyar sétahajó mellett egy nagy svájci bejegyzésű szállodahajó volt érintett.

● Jelképes értékű, hogy a balesetben érintett két hajó mindegyike elhaladt az Országház előtt, és az összeütközés a Parlament közvetlen közelében történt.

● Mint mindennek oka és felelőse van. Demokráciában, de diktatúrában is mindig a kormányok felelnek mindenért, ezesetben Magyarország kormánya és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök. Magyarország ugyan egyik se (se nem diktatúra, se nem demokrácia, nem tudni hogy eszik vagy isszák, weder Fisch noch Vogel), de akkor is van egy felelős kormánya, melynek élén Orbán Viktor miniszterelnök áll. Ez a felelős kormány adót szed be, nűködteti saját belátása szerint az államapparátust, magának és klikkjének számtalan előnyt és magas életszinvonalat biztosít.

● Meg kell különböztetni előre nem látható és előre látható eseményeket. A szerdai tragédia nem volt előre látható, ám Orbán Viktor miniszterelnököt mégis felelősség terheli. Valyon hányszor számolta meg, hogy a Dunán, munkahelye előtt hány hajó közlekedik? Elgondolkodott e valaha, hogy átpolitizált és szakmaiatlan döntéseinek (ill. kinevezéseinek) milyen következményei lehetnek? Vajon elgondolkodott e, hogy hány ember életébe került személy szerint az ő szakmaiságának hiánya (lásd: közbiztonság, közlekedés, kórházak, stb.)? Vajon elgondolkodott Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Magyaroszágnak milyen károkat okoz ötletszerű, kiszámíthatalan, ésszerűtlen, diszkriminatív politikája (lásd: adóreform, családtámogatás, oktatásügy)? és hány ember távozott emiatt külföldre?

● Magyarország azon országok közé tartozik, ahol minden pozitív változáshoz előszőr tragédiának kell történni, vérnek kell folyni. Ez mutatja, hogy felelőtlen politikusaink mennyire alkalmatlanok és míly messze állnak a valóságtól, népüktől.

● Mondjon le a miniszterelnök, a belügyminiszter és a főügyész!

 

 

Az M1 videó linkje itt:

Hét másodperc alatt süllyedt el a tragikus balesetet szenvedett turistahajó

 

Tragikus hajóbaleset a Dunán 30/05/2019 - Two ships collide on the Danube

 

Hableány Viking-Sigyn hajóbaleset - ships collide on the Danube

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...

EU választások és nemzetközi kitekintés

427 milló európai polgár szavazhatott a május 23-26-i EU választásokon. A részvételi arány az 5 évvel ezelőttit messze felülmúlta. Magyarországi eredmények itt, EP-választás 2019....

Orbán Viktor miniszterelnök Donald Trupm-nál, az Egyesült Államok elnökénél

A két vezető a négyszemközti megbeszélés után az ovális irodában sajtónyilatkozatot tett. Trump megköszönte Orbánnak, hogy ott van. Szerinte Orbánt Európa-szerte tisztelik. Azt...